Survivor: Πολύ κλάμα στον Άγιο Δομίνικο! Λύγισε και ο Κόρο

Survivor: Πολύ κλάμα στον Άγιο Δομίνικο! Λύγισε και ο Κόρο

Αναφιλητά, δάκρυα και αναστάτωση από το 7ο κιόλας λεπτό. Και το twitter τρελαίνεται!

Κάθισες αναπαυτικά στον καναπέ σου να απολαύσεις ένα επεισόδιο αποχώρησης από το Survivor; Όχι; Μην ανησυχείς. Είμαστε εδώ να σου μεταφέρουμε ίντριγκες, αποτελέσματα, ατάκες, ποιος μένει, ποιος φεύγει, όλο το κλίμα από τον Άγιο Δομίνικο, όπου btw ο στίβος μάχης στήθηκε κάτω από 26 βαθμούς Κελσίου (ωραία!) και... 82% υγρασία (καθόλου ωραία!).

Για να πάρεις μια πρώτη γεύση, το σημερινό επεισόδιο αυτό έχει πολύυυυ κλάμα! Για την ακρίβεια ξεκίνησε με αναφιλητά από το 7ο κιόλας λεπτό όταν ο Ηλίας Μπόγδανος άρχισε να λέει πως το έπαθλο της ημέρας είναι επικοινωνία με τις οικογένειες τους. Ακολούθησε ο Τριαντάφυλλος, με πολλά δάκρυα επίσης και το twitter... τρελάθηκε!



Ήταν που ήταν το κλίμα φορτισμένο, ήρθε και ο Λιανός να τους κάνει έναν πρόλογο φουλ στο συναίσθημα να τους αποτελειώσει. Όταν δε ανακοίνωσε πως το έπαθλο ήταν ηχητικά μηνύματα… άρχισε ένα γαϊτάκι δακρύων. Μέχρι και η Νικολέτα λύγισε!

Δεν είναι μόνο οι "κόκκινοι" ευσυγκίνητοι όμως. Και τα "λιοντάρια" κλαίνε!

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πριν αρχίσει το αγώνισμα στον Κώστα τον "ζαχαροπλάστη" πως άκουσε το ηχητικό μήνυμα της κόρης του! Κι εκεί κλάψανε όλοι. Ναι. Και ο σκληροτράχηλος Κόρο!

Και όλα αυτά χωρίς ίχνος μιζέριας. Αυθεντικά δάκρυα ανθρώπων που τους λείπει η οικογένειά τους.Μας λείπουν τα άτομα που όταν έχεις συνέχεια δίπλα σου δεν καταλαβαίνεις πόσο σημαντικοί είναι για σένα», ψέλλισε ο Κόρο. Πολύ γλυκό!

«Συγκινήθηκα που τον είδα να κλαίει. Δεν είχα κάνει λάθος τελικά για τον Κόρο», σχολίασε (φυσικά) ο Τριαντάφυλλος και στην παραλία αν έπεφτε καρφίτσα θα την ακούγαμε.

Η συνέχεια αναμένεται πολύ δακρύβρεχτη (για πολλούς λόγους). Και το ερώτημα είναι ποιος θα κλάψει στο τέλος! Θα επιβεβαιωθούν άραγε τα spoilers που θέλουν τον 36χρονο Κώστα Παπαδόπουλο να... παίρνει το αλάτι του και να φεύγει από τον Άγιο Δομήνικο; Είναι safe οι Τριαντάφυλλος, Ασημακόπουλος και James;



Μέχρι τότε... μπες στο κλίμα με run στο twitter (& stay tuned στο Queen.gr):

Δες σε αυτό το link πώς αντέδρασε το twitter στην υποψηφιότητα James και κάνε τα προγνωστικά σου