Αποχώρηση Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε δεν ξάφνιασε (photos)

Αποχώρηση Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε δεν ξάφνιασε (photos)

Ήταν μια δύσκολη ψηφοφορία με έναν μεγάλο χαμένο.

Ήταν ένα δύσκολο συμβούλιο στο νησί του Survivor. Από χθες το βράδυ ξέραμε πως οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο Παύλος Γαλακτερός και ο James Καφετζής.

Ο πόλεμος στο Twitter είχε ξεκινήσει από νωρίς ανάμεσα σε fans του Παύλου και του δίδυμου James- Νίκου.

Οι προθέσεις όλων για το συμβούλιο του νησιού ήταν επίσης φανερές από το ξέσπασμα που έκανε ο Ηλίας Μπόγδανος κατά των James και Μπάρτζη.



Αφορμή για τον Ηλία είχε σταθεί η εξαφάνιση του διδύμου μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, εξηγώντας πως τον έκαναν να νιώθει σαν να τον εκμεταλλεύθηκαν για να πετύχουν τον σκοπό τους, να βγάλουν εκτός ριάλιτι επιβίωσης τον Παππά.

Στο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο και στους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Φυσικά, το δικό του show έκανε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος εξήγησε πως έχει πια έρθει κοντά - μετά και την αποχώρηση του Αλέξη Παππά- με τον Ηλία Μπόγδανο.

Ο τραγουδιστής φαίνεται να έχει ρίξει τους τόνους του πια και η Κόκκινη Ομάδα είναι πια πιο δυνατή από ποτέ. Ο Τριαντάφυλλος τόνισε πως δεν ξέρει αν οι εννιά φορές που έχει βγει προτεινόμενος, έκανε τους συμπαίκτες του να αλλάξουν γνώμη για εκείνον.

Tελικά, τη στιγμή της κρίσης ένας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε.