James και Μπάρτζης μονοπώλησαν το έπαθλο επικοινωνίας με τα κορίτσια τους

James και Μπάρτζης μονοπώλησαν το έπαθλο επικοινωνίας με τα κορίτσια τους

Επικά σχόλια στο Twitter για το κορίτσι του James.

Συνήθως, το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor είναι το λιγότερο ενδιαφέρον κομμάτι του ριάλιτι, μιας και όλοι περιμένουμε πώς και πώς το συμβούλιο του νησιού για να δούμε την αποχώρηση κάθε εβδομάδας.

Έλα όμως που αυτήν την Τετάρτη με τα βιντεάκια προς τους παίκτες της μπλε ομάδας που κέρδισαν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, τα πράγματα ήταν πολύ πολύ διαφορετικά.

Οι Μπλε, κατάφεραν να δουν αγαπημένους τους φίλους να τους μιλούν στην οθόνη και δεν λέμε, όμορφο το κορίτσι του Κόρομι, όμορφο αλλά σοβαρό το αγόρι της Χαμπέρη, μια γλύκα η φίλη του Παύλου, αλλά όλα τα φώτα έπεσαν στον James και τον Νίκο Μπάρτζη και όχι άδικα.

Αρχικά, να σου πούμε πως όχι, ο Γιώργος Λιβάνης δεν έστειλε βιντεάκι στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τη Μαριαλένα δίκασε μέχρι και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί το υποτιθέμενο αγόρι της εκτός παιχνιδιού, δεν της έστειλε ένα βιντεάκι.

livanis

«Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να στείλει ένα μήνυμα και ο Γιώργος. Δεν έχω τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, είναι καθαρά σε ανθρώπινο επίπεδο. Καταλαβαίνω πως αυτό που βγαίνει προς τα έξω μπορεί να μην αρέσει στον Γιώργο αλλά όταν βγω θα του εξηγήσω», είπε η Μαριαλένα χαρακτηριστικά.



Κι όταν ήρθε η ώρα του Νίκου Μπάρτζη, αντί να δούμε κάποια άλλη φίλη του Νίκου, είδαμε την πρώην συμπαίκτριά του Άννα Μαρία Βέλλη! Απόρησαν οι χρήστες στο Twitter γιατί δεν είχε μια άλλη φίλη, έναν άλλο φίλο εκτός παιχνιδιού ο Μπάρτζης!

Από την άλλη, όταν ήρθε η ώρα του James Καφετζή, έπεσαν στόματα στο Twitter, με τη Γερμανίδα πρώην του James, το μοντέλο που του έστειλε μήνυμα να συνεχίσει να αγωνίζεται και να μην αλλάξει ποτέ.



Δες τα καλύτερα σχόλια παρακάτω.