MasterChef 5: Η Ανούς αποχώρησε αλλά τα σχόλια δίκασαν τον Διονύση (photos)

MasterChef 5: Η Ανούς αποχώρησε αλλά τα σχόλια δίκασαν τον Διονύση (photos)

Το φετινό ζευγαράκι του MasterChef 5 χωρίστηκε.

Η Ανούς Χερίμιαν ήταν η παίκτρια που αποχώρησε τελικά από το χτεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, αφήνοντας τον Τζιοβάνι στους εννιά του ριάλιτι μαγειρικής για τη φετινή σεζόν.

Η Ανούς που ήταν η κοπέλα από το ζευγάρι που δημιουργήθηκε φέτος στο ριάλιτι μαγειρικής, άφησε πίσω της τον Διονύση, αλλά το γράμμα που διάβασε ο αγαπημένος της εκ μέρους της, έβαλε φωτιά στο Twitter.
Βλέπεις, η Ανούς ζήτησε από τον Νιόνιο της όπως τον αποκαλούσε να φτάσει στον τελικό και πέταξε μια μπηχτή απίθανου μεγέθους κατά της Μαρίνας τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Νιόνιο μην στεναχωριέσαι, κάνε κουράγιο, θέλω να πεισμώσεις γιατί θέλω να φτάσεις στον τελικό γιατί το αξίζεις. Ιωάννη πρόσεχε τον Νιόνιο, και προσπαθήστε να φτάσετε στον τελικό. Μαρίνα όσο και να θες να το παίξεις καλή δεν γίνεται γιατί η μάσκα σου έπεσε καιρό πριν», τόνισε η Ανούς.



Πάντως, παρά το γεγονός πως η Μαρίνα δεν είναι η αγαπημένη παίκτρια του κοινού, το κοινό στο Twitter τα έβαλε με την Ανούς και κυρίως με τον Διονύση, o οποίος εμφανίστηκε με πιπιλιές στον εξώστη!

dionisis1 copy

Δες μερικά από τα σχόλια παρακάτω.