Survivor: Ο Λιανός αποκαλύπτει τι θα έκανε αν ήταν στη θέση του Λιβάνη

Survivor: Ο Λιανός αποκαλύπτει τι θα έκανε αν ήταν στη θέση του Λιβάνη

Ο Τριαντάφυλλος «έδωσε» τη Μαριαλένα και τον Σάκη και ο Λιανός είπε πώς θα αντιμετώπιζε την κατάσταση αν ήταν στη θέση του Λιβάνη.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, μία έκπληξη μας περίμενε. Και, όταν λέμε «έκπληξη» το εννοούμε στο 100%. Πώς αλλιώς να περιγράψουμε ότι ξαφνικά, εκεί που όλοι είχαν τις υποψίες τους σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στη Μαριαλένα και τον Σάκη και αν υπάρχει πράγματι ενδεχόμενο να είναι μαζί στο παιχνίδι, απευθύνθηκε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα και πέταξε μία δήλωση – «φωτιά»;

Ουσιαστικά ο «Ντάφυ» ισχυρίστηκε ότι άκουγε «χράτσα χρούτσα» από τους δυο τους και είπε ότι η Μαριαλένα καθόλου δε θα έπρεπε να εκπλήσσεται που ο νυν της Λιβάνης δεν της έχει στείλει. Η δήλωση αναμενόμενα προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στους απλούς θεατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή όσο και στους celebrities. Γιατί είναι άλλο πράγμα να φαντάζεσαι ότι ισχύει κάτι και εντελώς διαφορετικό να εμφανίζεται κάποιος από τον εκεί που να δείχνει ότι το πιστοποιεί.




Συγκεκριμένα, το εν λόγω θέμα «ανοίχτηκε» και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου έπαιξε ένα ηχητικό του Γιώργου Λιανού να απαντά στο τι θα έκανε αν ήταν στη θέση του Λιβάνη με μία απίστευτη ατάκα: «Αν ήμουν στη θέση του Λιβάνη, όταν θα επέστρεφε, δε θα έβρισκε ούτε γόπα!». Η δήλωση έγινε χάριν αστεϊσμού, αλλά, και πάλι, ήταν αρκετή για να γίνει αντικείμενο συζήτησης.