Survivor: Τρελό τρολάρισμα στον James για την όμορφη Maxine!

Survivor: Τρελό τρολάρισμα στον James για την όμορφη Maxine!

Δεν στήθηκε στίβος μάχης σήμερα στον Άγιο Δομίνικο και το twitter βρήκε ευκαιρία για ψιλή κουβέντα. 

Όσο κλισέ κι αν έχει καταντήσει η ατάκα "το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών" θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι εντυπωσιακό πώς λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για να αλλάξει η "γραμμή" υποστήριξης του κοινού, πώς εκείνος που είχε στηθεί στον τοίχο αποθεώνεται και πώς οι ηγέτες στριμώχνονται σε μια γωνία.

Ο παίκτης που έχει περάσει περισσότερες φορές από αυτή την τραμπάλα συναισθημάτων και αντιδράσεων είναι, μάλλον, ο James και σήμερα το κλίμα αντιστρέφεται ξανά, υπέρ του αυτή τη φορά καθώς το twitter έχει ξεσαλλώσει για... το πόσο γλυκός, όμορφος και ευαίσθητος είναι! Απίστευτο; Κι όμως. Το χαμόγελο μιας όμορφης κοπέλας κάνει θαύματα και στα social.

(Ξεχάσαμε ακόμα και τη διαδικασία αποχώρησης! Πάτησε το link να δεις πώς ο James και ο Νίκος έστειλαν τον Παύλο στην Αθήνα)



Κι ενώ σήμερα το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει σύνδεση με Άγιο Δομίνικο, στα social media έχει στηθεί γλέντι με πρωταγωνιστή τον James και την Maxine...

Σχόλια, memes, gifάκια και reposts αποθεώνουν τον πάίκτη των "μπλε" για την εντυπωσιακή Γερμανίδα, για την οποία ούτε ο ίδιος ήταν σίγουρος πως υπάρχει ακόμα στη ζωή του (είχαν χωρίσει, τα ξαναβρήκαν λίγο πριν εκείνος φύγει για το Survivor και η επανασύνδεση έμεινε... σε ομιχλώδες τοπίο).



Ακόμα και ο φίλος του στο παιχνίδι, Νίκος Μπάρτζης, δεν πίστευε πως ο Καφετζής είχε γοητεύσει ένα κορίτσι σαν την Maxine, με αποτέλεσμα να τον τρολάρει λέγοντας πως μάλλον είναι ξαδέρφη του και μας κάνει πλάκα.

"Το κορίτσι είναι ταράτσα", ήταν το επικό σχόλιο του Νίκου που τρέλανε το twitter και έφερε μια σειρά ποσταρισμάτων που θα σου φτιάξει το βράδυ!

Ακόμα γελάω με τον Joey Tribbiani από τα Φιλαράκια :p Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου;