Πιο sexy από ποτέ η Kim Kardashian- Ποζάρει με κατάξανθα μαλλιά και αποκαλυπτικό μαγιό (photos)

Πιο sexy από ποτέ η Kim Kardashian- Ποζάρει με κατάξανθα μαλλιά και αποκαλυπτικό μαγιό (photos)

Η Kim πιο αποκαλυπτική από ποτέ, ποζάρει την ώρα που κάνει γυμναστική.

Μας έχει συνηθίσει σε πολλές και extreme αλλαγές. Η Kim Kardashian αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες influencers παγκοσμίως και ό,τι επιλέξει να κάνει, αντιγράφεται από πολλές γυναίκες σε όλο τον πλανήτη. Αυτό κι αν είναι ρεύμα!

Το αστέρι του Keeping Up with the Kardashians, αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram την ώρα που κάνει γυμναστική και όλα όσα είδαμε στη φωτογραφία, ομολογουμένως ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύψη. Το αποκαλυπτικό μαύριο μαγιό της σίγουρα έχει αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό, ενώ πολλές γυναίκες θα ήθελαν να το αντιγράψουν.

Το μεγάλο άνοιγμα στο μπροστινό μέρος του μαγιό, αποκαλύπτει το γραμμωμένο στομάχι της. Η Kim στη φωτογραφία θέλει να δείξει πόσο σκληρά αθλείται καθημερινά στο γυμναστήριο του σπιτιού της, προκειμένου να διατηρεί το σώμα της σε φόρμα.

Το άλλο εντυπωσιακό που βλέπουμε επάνω της είναι η αλλαγή στα μαλλιά της. Η Kim προτίμησε ένα κατάξανθο χρώμα της πλατίνας, ενώ το μάκρος των μαλλιών της φαίνεται πως φτάνει μέχρι τα γόνατά της. Περούκα ή αληθινό; Κανείς δε ενδιαφέρεται. Η εικόνα μετράει και είναι πιο sexy από ποτέ!

Η ιδρύτρια της SKIMS προετοιμάζεται για τις εξετάσεις της στη Νομική, και πριν από μερικές ημέρες ανέβασε μια φωτογραφία -ακρως αποκαλυπτική και αυτή- την ώρα που μελετάει, κάτω από τον ήλιο.


https://www.instagram.com/p/CN-01DggMeW

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα -να θυμίσουμε- πως η αστυνομία των ΗΠΑ κατηγόρησε την Kim για λαθρεμπόριο αρχαίων ευρημάτων, κάτι που η ίδια αρνείται κατηγορηματικά. Η Kim ισχυρίστηκε πως όλα αυτά είναι κακοήθειες και ουδέποτε δέχτηκε να γίνει συνένοχος σε αρχαιοκαπηλία.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε η Kim χθες και αναστάτωσε τα πλήθη...