Τα Φιλαράκια: H Courtney Cox αποκαλύπτει τα πάντα για το reunion του cast

Τα Φιλαράκια: H Courtney Cox αποκαλύπτει τα πάντα για το reunion του cast

Η Courteney Cox μίλησε στην Ellen De Generes για την εμπειρία της επανένωσης.

H Courteney Cox μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στο special επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια», το οποίο γυρίστηκε πριν από λίγο καιρό στην Αμερική.

Το reunion των πρωταγωνιστών έκρυβε εκπλήξεις όπως αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός, την οποία αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά στον ρόλο της Μόνικα.


https://www.instagram.com/p/B_QCHk5DOpO

«Ήταν γεμάτο συγκινήσεις», είπε η Cox για την επανένεωση.

Η 56χρονη ηθοποιός συναντήθηκε ξανά με τους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες της: τη Jennifer Aniston, τη Lisa Kudrow, τον Matt LeBlanc, τον Matthew Perry και τον David Schwimmer, για τη μαγνητοσκόπηση του μοναδικού special επεισοδίου που αναμένεται να σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Δυστυχώς, η επανένωση καθυστέρησε λόγω της πανδημίας, αλλά τελικά γυρίστηκε και θα προβληθεί στην πλατφόρμα της HBO Max σύντομα. Όταν εμφανίστηκε στο show «The Ellen DeGeneres Show», η Courteney μίλησε για το πώς ήταν η επιστροφή στην παλιά αγαπημένη συμμορία. «Ήταν απίστευτο, τόσο συναισθηματικό», είπε η ηθοποιός.

«Ήταν μια επανένωση χωρίς σενάριο, και βρεθήκαμε για πρώτη φορά, όλοι μαζί, έχω ξεχάσει πόσα χρόνια πέρασαν - δεκαπέντε χρόνια; Δεκαεπτά χρόνια;», είπε η Cox.

filarakia1

Όταν η De Generes ρώτησε την Courteney αν της ξαναέφερε στο μυαλό πολλές αναμνήσεις, η ηθοποιός απάντησε με ειλικρίνεια: «Έχω τη χειρότερη μνήμη. Ξαναήρθαν στο μυαλό μου στιγμές που είχα πια ξεχάσει. Αλλά, ήταν υπέροχο. Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Είχαμε πολλές εκπλήξεις και ήταν φανταστικά», είπε με πολύ ενθουσιασμό η star.