Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η newcomer της φάρμας αναστάτωσε το Twitter

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η newcomer της φάρμας αναστάτωσε το Twitter

Η 28χρονη έκανε δυναμική είσοδο στο ριάλιτι και οι χρήστες του διαδικτύου αποφάσισαν να το γιορτάσουν.

Ημέρα αφίξεων η χθεσινή για το ριάλιτι επιβίωσης «Η φάρμα» αφού η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπήκε στο αγρόκτημα και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Η εντυπωσιακή ξανθιά, έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «My style rocks» όπου μονοπωλούσε το ενδιαφέρον με τα κομψά looks της.

Η σέξι αγρότισσα, διαθέτει το δικό της κατάστημα ρούχων ενώ ήταν παντρεμένη με γνωστό πλαστικό χειρούργο, τον Αριστομένη Γιαννόπουλο. Ωστόσο αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της για να κάνει δυναμική είσοδο στο ριάλιτι όπου θέλει να αποδείξει πως έχει να δώσει πολλά. Πολλοί έσπευσαν να εγκλωβιστούν στην εικόνα της και να θεωρήσουν πως δεν θα τα καταφέρει στο συγκεκριμένο project.

Όσον αφορά τους συμπαίκτες της, η Μαρία Μιχαλοπούλου φαίνεται πως δεν χάρηκε και πολύ με την άφιξη της όμορφης Αλεξάνδρας οι χρήστες όμως του Τwitter το διασκέδασαν με το παραπάνω. Χιλιάδες tweets γράφτηκαν με το hashtag #Παναγιώταρου να βρίσκεται στην κορυφή των trends για αρκετές ώρες. Εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα tweets. Θα τα βρεις όλα στη gallery που ακολουθεί.

Δες επίσης: «Πριν 20 χρόνια μισούσα το πρόσωπό μου και τώρα μου λείπουν τα νιάτα μου»: Ποια star το είπε;

https://www.instagram.com/p/CNP0IBmnN4G
https://www.instagram.com/p/CNiQpVinYa9
https://www.instagram.com/p/CNnalYLnHGh

Πηγή φωτογραφιών: @alexandra_panagiotarou