Διάσημη τραγουδίστρια μας δείχνει την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Διάσημη τραγουδίστρια μας δείχνει την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Ποζάρει ευδιάθετη στο Instagram και μας παρουσιάζει την νέα της εικόνα.

Κάθε γυναίκα θέλει και δικαιούται να αισθάνεται όμορφα με το σώμα της. Η διάσημη τραγουδίστρια της pop σκηνής, Jessie Dames Decker, αποφάσισε να κάνει μια αισθητική επέμβαση θέλοντας να διορθώσει ατέλειες μετά τις τρεις εγκυμοσύνες της. Η όμορφη Ιταλίδα είναι παντρεμένη με τον Έρικ Ντέκερ και έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μια αξιοζήλευτη οικογένεια.

Πριν λίγες ώρες η 33χρονη star πόσταρε μια selfie φωτογραφία της στο Instagram όπου την βλέπουμε ευδιάθετη να φορά το ανοιχτόχρωμο μπικίνι της. Όπως ανακοίνωσε η ίδια, προέβη σε αυξητική στήθους και είναι πολύ ενθουσιασμένη με το τελικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένη μαζί τους και αισθάνομαι σαν μια ολοκαίνουργια γυναίκα μέσα στο νέο μου μπικίνι». Στη συνέχεια παρότρυνε τους fans της να κάνουν ό,τι τους ευχαριστεί για το σώμα τους και τους χαρίζει αυτοπεποίθηση. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes έπεσαν σαν βροχή ξεπερνώντας τις 280 χιλιάδες.

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ αφού λίγο αργότερα η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του Παρθενώνα και ανακοίνωσε πως τον επόμενο μήνα θα επισκεφθεί τη χώρα μας μαζί με την όμορφη οικογένειά της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά θέλει να εξερευνήσει κάθε σημείο και να απολαύσει την παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα.

Δες επίσης: Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Η απρόσμενη κίνηση που συγκίνησε το Instagram

https://www.instagram.com/p/COieVTIHgtE

Πηγή φωτογραφιών: @jessiedamesdecker