Αγνώριστη η Τάμτα! Δες πώς ήταν με κοντά σγουρά μαλλιά το 2006

Αγνώριστη η Τάμτα! Δες πώς ήταν με κοντά σγουρά μαλλιά το 2006

Η στυλιστική της εξέλιξη όλα αυτά τα χρόνια είναι απλά αξιοθαύμαστη.

Η Τάμτα είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο αγαπητές παρουσίες της εγχώριας showbiz τα τελευταία χρόνια. Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό πριν αρκετά χρόνια από τη συμμετοχή της στο talent show "Super Idol", έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στην Ελληνική δισκογραφία, ερμηνεύοντας πολλές επιτυχίες.

Την ίδια ώρα, το απαράμιλλο στυλ και οι υπέροχες ενδυματολογικές της επιλογές, της έχoυν χαρίσει μια θέση στη λίστα των πιο κομψών και εντυπωσιακών celebrities. Όλα της τα looks γίνονται συχνά talk of the town, προκαλώντας ποικίλα σχόλια από τον Τύπο. Εκείνη όμως έχει αποδείξει περίτρανα ότι τολμά και γνωρίζει καλά το παιχνίδι της μόδας ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που παρέδωσε μαθήματα στυλ.

Η εξέλιξή της διάσημης τραγουδίστριας όλα αυτά τα χρόνια είναι εμφανής και άκρως εντυπωσιακή αφού η σημερινή της εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα την Τάμτα του 2006. Το καλλίγραμμο κορμί της παραμένει το ίδιο ωστόσο τα μαλλιά και το styling εκείνης της περιόδου την κάνουν απλά αγνώριστη.

Εμείς σήμερα ήρθαμε αντιμέτωπες με μερικές φωτογραφίες από παλαιότερες δημόσιες εμφανίσεις της και απλά μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Τάμτα ομορφαίνει όλο και περισσότερο στην πάροδο του χρόνου. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις την διάσημη pop star πριν από δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια.

Δες επίσης: Τι κοινό έχουν η Katy Perry με την Kim Kardashian;Τι κοινό έχουν η Katy Perry με την Kim Kardashian;

Πηγή φωτογραφιών: NDP

https://www.instagram.com/p/CNFiXEjs-72

Πηγή κεντρικής: @officialtamta