Γιώργος Σαμπάνης: Η σπάνια φωτογραφία από την εποχή του πρωταθλητισμού

Γιώργος Σαμπάνης: Η σπάνια φωτογραφία από την εποχή του πρωταθλητισμού

Ο διάσημος τραγουδιστής έχει στην κατοχή του πολλά μετάλλια που κέρδισε σε αγώνες στίβου.

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν χθες ο πολύ αγαπητός τραγουδιστής-συνθέτης Γιώργος Σαμπάνης. Ο Έλληνας που μας έχει χαρίσει μερικές από τις ωραιότερες μελωδίες αναφέρθηκε στην περιπετειώδη διαδρομή του και μίλησε αναλυτικά για το πέρασμά του από αθλητισμό.

Πριν ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο, ο Γιώργος ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση και αγωνιζόταν σε Πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου όπου είχε διακριθεί αρκετές φορές. Αξίζει να σημειωθεί πως κατέχει περισσότερα από 14 χρυσά μετάλλια ενώ ένας τραυματισμός του στέρησε την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004.

Ωστόσο επελέγη λίγο αργότερα να είναι ο αθλητής που θα παρουσιάσει το χρονικό της διοργάνωσης στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Η σημερινή εικόνα του 37χρονου ερμηνευτή δεν θυμίζει σε τίποτα τον αθλητή εκείνης της εποχής αφού έχει ωριμάσει και αλλάξει αρκετά από τότε.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε όμως πως ήταν αρκετά γοητευτικός από την νεαρή του κιόλας ηλικία. Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις την σπάνια φωτογραφία του Γιώργου Σαμπάνη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δες επίσης: Τι κοινό έχουν η Katy Perry με την Kim Kardashian;

Πηγή φωτογραφιών: @georgesabanis

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις καλύτερα τον Γιώργο Σαμπάνη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στίβου.