Η Δούκισσα Νομικού μόλις έκανε μία νέα αποκάλυψη για τον σύζυγό της

Η Δούκισσα Νομικού μόλις έκανε μία νέα αποκάλυψη για τον σύζυγό της

Η όμορφη ανάρτηση που μοιράστηκε με τους χιλιάδες ακόλουθούς της.

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις πρώτες γυναίκες που έρχονται στο μυαλό μας όταν ψάχνουμε τις ομορφότερες γυναίκες της Ελληνικής showbiz. Το διάσημο μοντέλο βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, τόσο επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Φέτος έχουμε την τύχη να την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή μεταμορφώσεων «Super Makeover» στη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η γλυκιά παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μοιράζεται τα looks της εντός αλλά και εκτός τηλεοπτικού πλατό και όχι μόνο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ξανθιά καλλονή έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με τον άντρα της ζωής της, Δημήτρη Θεοδωρίδη με τον οποίο έχουν σήμερα δύο παιδιά. Πριν λίγες ώρες ωστόσο η αγαπημένη μας Dutchess προέβη σε μια αποκάλυψη.

Δες επίσης: Γιώργος Σαμπάνης: Η σπάνια φωτογραφία από την εποχή του πρωταθλητισμού

Η όμορφη Δούκισσα πόσταρε μερικές selfie φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έγραψε: «Άβαφη, χωρίς φίλτρα και με αλάτι από τις πολλές βουτιές στα μαλλιά. Όπως ακριβώς αρέσω στον άντρα μου», δίνοντάς μας μια πληροφορία που αγνοούσαμε μέχρι και σήμερα. Το μόνο σίγουρο είναι πως είτε με μακιγιάζ είτε χωρίς, η παρουσιάστρια λάμπει.

https://www.instagram.com/p/COnKHTglNhl

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της λαμπερής παρουσιάστριας.

Πηγή φωτογραφιών: @dutchesss_