Η Βίκυ Καγιά μόλις δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία της μέχρι σήμερα

Η Βίκυ Καγιά μόλις δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία της μέχρι σήμερα

Η ανάρτηση που έκανε με αφορμή την σημερινή ημέρα.

Είναι αναμφίβολα μία από τις πιο λαμπερές και επιτυχημένες γυναίκες της εγχώριας showbiz. Έχει περπατήσει για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και έχει συνεργαστεί με όλους τους κορυφαίους σχεδιαστές. Η Βίκυ Καγιά, πρώην παρουσιάστρια του GNTM είναι σήμερα πιο καλά από ποτέ αφού έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

Η fashion expert της καρδιάς μας έχει μιλήσει πολλές φορές για την άψογη σχέση που έχει με τη μητέρα της, Αλεξάνδρα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός της έχει συλλάβει κατά τη διάρκεια της βόλτας τους αφού είναι πολύ αγαπημένες.

Πρόσφατα μάλιστα τις είδαμε να ποζάρουν μαζί, σε διαφημιστική καμπάνια, κερδίζοντας όλα τα βλέμματα και αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια. Η Βίκυ Καγιά πριν λίγα λεπτά μοιράστηκε με τους χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία όπου ποζάρει με την μητέρα της.

Δες επίσης: Γιώργος Σαμπάνης: Η σπάνια φωτογραφία από την εποχή του πρωταθλητισμού

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και είναι αναμφίβολα πιο όμορφες από ποτέ. «Mamma mia, i love you!», έγραψε το διάσημο μοντέλο θέλοντας να εκφράσει την αγάπη που τρέφει για την γλυκιά μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/COpHGWvBdIq

Πηγή φωτογραφιών: @vickykaya_