Πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε εν μέσω πανδημίας και ήταν κούκλα

Πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε εν μέσω πανδημίας και ήταν κούκλα

Η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σου σειράς ντύθηκε νύφη.

Τη γνώρισες καλύτερα πριν από περίπου δύο χρόνια, μέσα από τη σειρά «YOU» του Netflix, όπου πρωταγωνιστούσε με τον Penn Badgley. Η ξανθιά πρωταγωνίστρια της σειράς, στην πραγματικότητα είναι ζευγάρι με τον παιδοδοντίατρο Nieku Manshadi, με τον οποίο και αρραβωνιάστηκε τον Αύγουστο του 2020.

«Γνωριστήκαμε με τον παλιομοδίτικο τρόπο - σε ένα πάρτι κοινών φίλων στο Williamsburg», ανέφερε η ηθοποιός για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Nieku Manshadi. «Ήμασταν στη δική μας μικρή φωτιά κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος στην παραλία όταν ο Nieku μου έκανε πρόταση με το γαμήλιο δαχτυλίδι της γιαγιάς μου», θυμάται.

Για τον γάμο τους στις 24 Απριλίου 2021, η ηθοποιός και ο Nieku σχεδίασαν ξανά ένα σαββατοκύριακο απόδρασης από την πόλη, αλλά επέλεξαν την τοποθεσία μιας άλλης στιγμής ορόσημο: το Hasbrouck House στο Stone Ridge της Νέας Υόρκης, όπου πέρασαν μαζί την πρώτη τους επέτειο. «Ένιωθα σωστό να επιστρέψω σε ένα μέρος από την ιστορία μας και να το μοιραστούμε με αυτούς που αγαπάμε», λέει η ηθοποιός.

Χάρη στον COVID-19, ο αριθμός των αγαπημένων τους περιορίστηκε σε μόλις 22 επισκέπτες (οι περισσότεροι από τους οποίους εμβολιάστηκαν και οι υπόλοιποι έκαναν τεστ και κααντίνα). «Σχεδιάσαμε τα πάντα λαμβάνοντας υπόψη τον COVID! Νομίζω ότι θα μπορούσαμε εύκολα να προσκαλέσουμε 200 άτομα αν ήταν άλλη η στιγμή», παραδέχεται η Elizabeth.

«Αποφασίσαμε να μην περιμένουμε, και απλώς προσκαλέσαμε την οικογένεια για να είμαστε όλοι ασφαλεί. Ήμασταν επίσης οι μόνοι φιλοξενούμενοι στην ιδιοκτησία, κάτι που μας έδωσε την ηρεμία πως είμαστε στη δική μας μικρή φούσκα».

Η Elizabeth Lail ή αλλιώς Guinevere Beck αν προτιμάς αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με το άλλο της μισό και στη gallery θα δεις όλες τις φωτογραφίες από την πιο ευτυχισμένη μέρα τους.



Πληροφορίες/φωτογραφίες: brides.com