Δέσποινα Βανδή: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της Μελίνα που δεν είχες ξαναδεί (pics)

Δέσποινα Βανδή: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της Μελίνα που δεν είχες ξαναδεί (pics)

Πόσο όμορφη και γλυκιά φωτογραφία;

Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ σημαντική για όλους μας, αφού γιόρταζε ο πλέον πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας, η μαμά μας. Εχθές τα social media κατακλύστηκαν με posts από celebrities και μη, που έκαναν μια αφιέρωση στη μαμά τους ή έκαναν repost φωτογραφίες από τα παιδιά τους ως γονείς.

Μέσα σε αυτούς είδαμε και τη Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν ανέβασε φωτογραφία για τη δική της μαμά, έκανε όμως repost την ανάρτηση της κόρης της Μελίνας. Η Μελίνα ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία με τη μαμά της από το παρελθόν που δεν είχαμε δει ξανά και πραγματικά λιώσαμε.

Στην αδημοσίευτη αυτή φωτογραφία που βλέπουμε για πρώτη φορά, η Μελίνα είναι πολύ μικρή σε ηλικία και είναι πραγματικά γλυκύτατη. Δεν έγραψε κάποιο μεγάλο μήνυμα για να τιμήσει τη διάσημη μαμά της, αλλά αρκέστηκε σε ένα απλό και λιτό gif που έλεγε Mother's Day.

Η Μελίνα είναι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι και ο τρόπος που ανταλλάζουν βλέμματα μαμά και κόρη είναι απλά αξιολάτρευτος. Σήμερα η Μελίνα είναι ολόκληρη δεσποινίδα και ίδια η μαμά της.

Δες παρακάτω το story που έκανε.