Το σπαραξικάρδιο μήνυμα του John Travolta για τη σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή (pics)

Το σπαραξικάρδιο μήνυμα του John Travolta για τη σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή (pics)

Η αφιέρωση που της έκανε συγκινεί.

Η περσινή ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά από όλες τις απόψεις. Η έλευση της πανδημίας του κορονοϊού έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μας, ενώ ως επί των πλείστων για το πρώτο μισό της χρονιάς ακούγαμε μόνο αρνητικά νέα από κάθε πλευρά του πλανήτη. Ένα από αυτά ήταν τον περασμένο Ιούλιο, ο θάνατος της Kelly Preston, συζύγου του John Travolta.

Το Hollywood θρήνησε την ηθοποιό που αγαπήθηκε όσο καμία, η οποία στα 57 της έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και κάπως έτσι έφυγε από τη ζωή. Η ηθοποιός εδώ και δύο χρόνια πάλευε με τον καρκίνο του μαστού, ο οποίος στο τέλος δυστυχώς για όλους μας –και την οικογένειά της- βγήκε νικητής στη μάχη αυτή.

Δύο περίπου μήνες πριν η σύζυγός του κλείσει έναν χρόνο που έχει φύγει από τη ζωή, ο John Travolta, της έκανε μια πολύ όμορφη και συγκινητική αφιέρωση. Εχθές στη γιορτή της μητέρας, ο ηθοποιός έκανε ένα post στη μνήμη της, και τα λόγια του μας έκαναν να δακρύσουμε.

«Αγαπημένη Kelly, έφερες στη ζωή μου τρία από τα πιο υπέροχα παιδιά που έχω γνωρίσει ποτέ. Σε ευχαριστώ. Σε αγαπάμε και μας λείπεις. Χαρούμενη γιορτή της μητέρας», έγραψε στο post το οποίο συνόδευε δύο throwback φωτογραφίες με τα παιδιά τους Ella (21 ετών), τον γιο τους Benjamin (10 ετών) και τον αείμνηστο γιο τους Jett, που πέθανε στην ηλικία των 16 το 2009.

Η Ella επίσης ανέβασε στο Instagram ένα post για τη μητέρα της Kelly, την Ημέρα της Μητέρας.

«Μαμά, σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει για εμάς και για αυτόν τον κόσμο. Μου λείπεις και σε αγαπώ πάρα πολύ, αλλά το χαμόγελο, η ζεστασιά και η αγάπη σου είναι διαρκής. Εύχομαι σε όλες τις μητέρες μια ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας❤️ »έγραψε η 21χρονη.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.