Ποια Lopez; Άλλη Jennifer εκθείαζε χθες ο Ben Affleck στο Instagram (photos)

Ποια Lopez; Άλλη Jennifer εκθείαζε χθες ο Ben Affleck στο Instagram (photos)

Ό,τι και να γράφεται μία γυναίκα κατέχει στην καρδιά του, χρόνια τώρα!

Μπορεί να φημολογείται πως η σχέση του με την Jennifer Lopez έχει αναθερμανθεί και πως μετά από τον χωρισμό της με τον Alex Rodrigez η διάσημη τραγουδίστρια έχει βρει το λιμάνι της στην αγκαλιά του, όμως ο Ben Affleck άλλη Jennifer εξυμνούσε χθες.

Δε θέλουμε να μιλάμε με γρίφους αλλά είναι πασιφανές. Όποιoς είδε την ανάρτηση του ηθοποιού χθες, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, κατάλαβε καλά πως μια Jennifer είναι χαραγμένη στην καρδιά του. Ο λόγος φυσικά για την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί 3 πανέμορφα παιδιά, την 15χρονηViolet, την 12χρονη Seraphina, και τον 9χρονο Sam.

Χθες λοιπόν ο 48χρονος ηθοποιός, μοιράστηκε ένα γλυκό αφιέρωμα με τους fans του, μέσα από το οποίο μιλούσε με τα πιο όμορφα λόγια για την πρώην σύζυγό του. Ο Affleck δεν μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχους εκδηλωτικούς τρόπους, τουλάχιστον μέσα από τα προσωπικά του social media, και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε αίσθηση:

Ο Affleck έγραψε συγκεκριμένα:

«Είμαι τόσο χαρούμενος που μοιράζομαι αυτά τα παιδιά μαζί σου. Είμαστε οι πιο τυχεροί γονείς στον κόσμο. Ευχαριστώ για όλα τα καλά που κάνεις. Ευτυχισμένη ημέρα της μητέρας. Με αγάπη, ο μπαμπάς τους». Ο ηθοποιός ανέβασε μερικές φωτογραφίες στις οποίες είναι η Garner μαζί με τα παιδιά τους, συμπεριλαμβανομένης μιας οικογένειας φωτογραφία από προηγούμενες διακοπές αποκριών, στις οποίες ο Affleck ήταν ντυμένος Tin Man.

Μιλώντας στο PEOPLE πέρυσι, ο Affleck είπε ότι αυτός και η Garner, ανέκαθεν προσπαθούσαν να είναι ενωμένοι για χάρη των παιδιών τους. «Όταν έχεις παιδιά με κάποιον, είσαι συνδεδεμένος μαζί του για πάντα», είχε δηλώσει ο ηθοποιός. «Και είμαι πολύ τυχερός που η Jennifer είναι η μητέρα των παιδιών μου. Είμαι πολύ ευγνώμων και τη σέβομαι», πρόσθεσε για την Garner. «O γάμος μας δεν λειτούργησε, και αυτό είναι δύσκολο. Και οι δύο πιστεύουμε πραγματικά ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά να βλέπουν τους γονείς τους να σέβονται ο ένας τον άλλο και να ταιριάζουν, είτε είναι μαζί είτε όχι», είχε προσθέσει.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε ο 48χρονος star χθες στο προφίλ του στο Instragram...