Gwen Stefani: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Instagram (pic)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Gwen Stefani: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Instagram (pic)

Μία photo που δεν είχαμε δει ξανά.

Η Gwen Stefani είναι μια περήφανη μητέρα σε τρία αγόρια, και σε μερικούς μήνες θα ενωθεί κι επίσημα πια με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εδώ και έξι χρόνια αγαπημένο της Blake Shelton.

Η είδηση του αρραβώνα τους έγινε στα τέλη Οκτωβρίου του 2020, και ήταν μία από αυτές τις ειδήσεις της περασμένης χρονιάς που μας ενθουσίασαν. Βλέπεις ήταν ελάχιστες οι όμορφες στιγμές στο 2020 για όλο τον πλανήτη, οπότε αυτό κάπως μας χαροποίησε και μας εξέπληξε. Αν επί πέντε χρόνια «παντρεύεις» ένα ζευγάρι, όταν αυτό γίνεται πραγματικότητα τα πράγματα αλλάζουν.

Η τελική ημερομηνία του γάμου τους δεν έχει ακόμη οριστεί, όμως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο Instagram μια φωτογραφία της Gwen Stefani με φουσκωμένη κοιλίτσα που δεν είχαμε δει ξανά.

Δεν θέλουμε όμως να σε αγχώνουμε με περίεργες σκέψεις. Η φωτογραφία αυτή είναι από το μακρινό παρελθόν της και ανέβηκε στα social media προκειμένου να την τιμήσουν για την γιορτή της μητέρας.

Τη φωτογραφία ανέβασε την Κυριακή ο 14χρονος γιος της Kingston, για να της ευχηθεί χρόνια πολλά. Σε αυτή τη φωτό ο Kingston είναι πολύ μικρός, ενώ η Gwen έχει ολοφάνερα φουσκωμένη κοιλίτσα, ούσα έγκυος προφανώς στον μεσαίο γιο της Zuma, που σήμερα είναι 12 ετών.

Η 51χρονη Gwen, μοιράζεται τους γιους της με τον πρώην σύζυγό της Gavin Rossdale. Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 14 χρόνια πριν το διαζύγιο τους οριστικοποιηθεί το 2016. Ο frontman του Bush είναι επίσης πατέρας του μοντέλου Daisy Lowe από την προηγούμενη σχέση του με την Pearl Lowe.

Δες τη φωτογραφία της σ τη gallery παρακάτω.