Survivor: Αυτοί κέρδισαν σήμερα την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Sabine Camhi
Survivor: Αυτοί κέρδισαν σήμερα την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Ντέρμπι ο αγώνας !

Νέα εβδομάδα ξεκινά απόψε στο Survivor!

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι κόκκινοι έκαναν το δύο στα δύο στις ασυλίες, και υποψήφιοι προς αποχώρηση από την μπλε ομάδα ήταν ο Παύλος Γαλακτερός, ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής με τον πρώτο να φεύγει οριστικά από το Survivor. Οι μπλε όμως βρήκαν τα πατήματά τους και κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, το έπαθλο φαγητού αλλά και το ταξιδάκι στην Πούντα Κάνα, στο πάρκο με τα δελφίνια.

Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Πριν όμως πούμε ποιοι είναι η νικητές, πρέπει να σημειώσουμε πως και στο σημερινό επεισόδιο είδαμε νεύρα, κλάματα και καυγάδες. Η Μαριαλένα και ο Σάκης είχαν έντονο καβγά με την πρώτη να βάζει τα κλάματα, αφού φαίνεται πως το χθεσινό έπαθλο που κέρδισε η ομάδα της να μην της έφτιαξε πολύ την ψυχολογία. Επιπλέον, η Ελένη και η Καρολίνα φαίνεται πως αρχίζουν «πόλεμο».



Είδαμε στην συνέχεια το αγώνισμα για την πολυπόθητη ασυλία με τον απαιτητικό στίβο μάχης. Η κόκκινη ομάδα είναι η ομάδα που κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και να πανηγυρίσει με σκορ 10-9.


https://www.instagram.com/p/COtPa6cAQD5

Η μπλε ομάδα θα πρέπει να μονομαχήσει τώρα στο αγώνισμα για την ατομική ασυλία, ο νικητής της οποίας ήταν o Nίκος.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις ποιος είναι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και μερικό σχόλια στο Twitter.