Άγριες Μέλισσες: Το χαστούκι του Κωνσταντή στον Μελέτη αποθεώθηκε από το Twitter

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Το χαστούκι του Κωνσταντή στον Μελέτη αποθεώθηκε από το Twitter

Ρεσιτάλ ερμηνείας από Γιάννη Κουκουράκη και Γιώργο Γάλλο.

Τρίτη σήμερα και ακόμη είμαστε συγκλονισμένες από το χθεσινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών. Μετά την παραδοχή-αποκάλυψη του Μελέτη στον Μιλτιάδη για το τι έκανε ο Γιάννος όταν ξεψυχούσε στα χέρια του επικράτησε ο απόλυτος χαμός στο Διαφάνι, με τον Μελέτη να κάνει μήνυση στον θείο του για επίθεση.

Ο Μιλτιάδης έδωσε για ακόμη μια φορά ρεσιτάλ ερμηνείας στο χθεσινό επεισόδιο, με το Twitter να τον αποθεώνει. Πραγματικά δεν μπορούμε να σου περιγράψουμε πόσο μίσος μας δημιούγησε ο Μελέτης με την κίνησή του αυτή, σε σημείο που καθόλου δεν θα μας ενοχλήσει η απουσία του στην τρίτη σεζόν.

Η Κάτια Δανδουλάκη (aka Ανέτ) επίσης είχε έναν εκπληκτικό διάλογο με τον γιο της για τα εγκλήματα του, με τον Μελέτη να της παραδέχεται τον θάνατο του Γιάννου, του βοσκού και του Κλεομένη. Βέβαια λίγα δευτερόλεπτα τα πήρε πίσω λέγοντας της πως δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά. Η Ανέτ του μίλησε όπως ακριβώς του άξιζε και του είπε πως πλέον δεν έχει λόγο να καλύπτει τον Δούκα για τον θάνατο του Θέμελη.

Το επεισόδιο είχε αρκετά highlights με το μργαλύτερο φυσικά να είναι ένα. Το χαστούκι που έδωσε ο Κωνσταντής στον Μελέτη όταν ο δεύτερος του παραδέχθηκε πως όντως είπε στον Μιλτιάδη για τον Γιάννο.

Δες στη gallery παρακάτω 33 tweets που τους αποθέωσαν.