Πρώτο θέμα πάλι οι Kimey: Πώς η Kardashian ανάβει φωτιές στον Kanye West!

Κατερίνα Ιωακείμ
Πρώτο θέμα πάλι οι Kimey: Πώς η Kardashian ανάβει φωτιές στον Kanye West!

Ο πόλεμος εντυπώσεων στοv συναινετικό (sic) χωρισμό Kim Kardashian και Kanye West συνεχίζεται! 

Είναι ωραία η ζωή και χωρίς τον Kanye West, διαμηνύει η Kim Kardashian απλώνοντας αντηλιακό στο κορμί της να μην καεί από τον χολιγουντιανό ήλιο, ενώ διαβάζει δίπλα στην πισίνα με το μικροσκοπικό μαγιό της. Και ξέρει πως με κάτι τέτοια του σπάει τα νεύρα του πρώην της!

Κι όμως αυτό που μόλις διάβασες είναι η καθημερινότητα ενός ανθρώπου… Στον όμορφο κόσμο της show biz η βασίλισσα του αμερικανικού ριάλιτι, επιχειρηματίας και δισεκατομμυριούχος, Kim Kardashian, περνάει τις ημέρες της αναζητώντας τρόπους που θα την κρατήσουν πρωτοσέλιδη είδηση στα media.

H Kardashian ήταν και πάλι είδηση πριν λίγες μέρες για τα κλάματα μπροστά στις κάμερες του ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians που ρίχνει τίτλους τέλους έπειτα από 14 χρόνια. Θα τα μάθεις όλα αν πατήσεις αυτό το link

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της 40χρονης σταρ δήλωσε, λοιπόν, σήμερα στο HollywoodLife πως αυτές τις μέρες περνάει υπέροχα με τα τέσσερα παιδιά (North 7, Saint 5, Chicago 3, Psalm 2 ετών), τις φίλες της και τη μαμά της.

«Η Kim περνάει υπέροχα αυτή τη στιγμή. Αγαπάει τον Kanye και ανησυχεί για εκείνον συνέχεια αλλά έχει συνειδητοποιήσει πως δεν είναι η μάνα του και δεν μπορεί να του επιβάλει να φροντίσει τον εαυτό του. Αυτό πρέπει να μάθει να το κάνει μόνος του», λέει ο άνθρωπος της Kim και εξηγεί πως «Όλη αυτή η κατάσταση την απελευθερώνει και της επιτρέπει να αναπνεύσει. Είναι επιτέλους ελεύθερη να διασκεδάσει και ο κόσμος όλος ανοίγεται μπροστά της. Γι’ αυτόν τον λόγο βγαίνει συνέχεια έξω, διασκεδάζει και γενικά περνάει καλά”.

Εντάξει. Έξαλλος ο Kanye West!

Αν θέλεις να μάθεις πόσο επηρρεάζουν τον Kanye West τέτοιου είδους δηλώσεις και συμπεριφορές πάτησε αυτό το link. Πολλά νεύρα!


https://www.instagram.com/p/CN-01DggMeW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπάρχει και κερασάκι στην τούρτα: «Η Kim πάντως έκανε ό τι μπορούσε για να σώσει τον γάμο της. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι εκείνη ήθελε διαζύγιο. Θέλει να έχει δίπλα της έναν υγιή, χαρούμενο σύζυγο, κι αν δεν μπορεί, αυτό που ζει τώρα είναι το αμέσως καλύτερο πράγμα. Ζει την ελευθερία της».

Εσύ, πόσες σπόντες διάβασες σε δυο προτάσεις;

«Αυτή τη στιγμή, η Kim συμβιβάζεται με το γεγονός ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχό της. Προσπαθούσε πολύ καιρό να ελέγξει τις εξελίξεις αλλά έχουν ξεφύγει πια από τον έλεγχό της. Είναι τόσο χαρούμενη που ποτέ δεν πίστευε ότι θα ήταν. Της πήρε πολύ χρόνο να το καταφέρει αυτό», ξεκαθαρίζει η Kim Kardashian μέσω της ανώνυμης πηγής και φαίνεται πως στρώνει χαλί για την «επόμενη μέρα».