10+1 παίκτες reality που τα βρόντηξαν και έφυγαν, και έμειναν στην ιστορία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
10+1 παίκτες reality που τα βρόντηξαν και έφυγαν, και έμειναν στην ιστορία

Τα reality shows ανά τα χρόνια μας έχουν κεράσει αρκετές πίκρες.

Το Survivor, το MasterChef, το House of Fame και η Φάρμα, που προβάλλονται φέτος στους δέκτες μας δεν αποτελούν πρόσφατη ενασχόληση μας με τα realities. Τα τελευταία 20 χρόνια (πόσα είπες;) έχουμε δεθεί ιδιαίτερα με αυτού τους είδους τις παραγωγές και είναι λογικό να κάνουμε και συγκρίσεις.

Survivor βλέπαμε και το 2003, το ίδιο ισχύει και για το House of Fame που είναι μια παραλλαγή του Fame Story. Όσο για το MasterChef; Η γνωριμία μας έγινε το 2010 κάπου. Τόσα χρόνια που παρακολουθούμε reality shows έχουμε γίνει experts στο θέμα αυτό και όσο να πεις, έχουμε δεθεί.

Δεν φοβόμαστε να παραδεχτούμε μάλιστα πως έχουμε κλάψει σε κάποιες αποχωρήσεις, αλλά έχουμε χαρεί και ιδιαίτερα με κάποιες άλλες. Και γι’ αυτό είμαστε σήμερα εδώ. Γιατί έχουμε 10 ηχηρές οικειοθελείς αποχωρήσεις που έμειναν στον πάνθεο των reality shows και θα θυμόμαστε για πάντα.

Θα ξεκινήσουμε με ένα παράδειγμα για να καταλάβεις. Το 2017 το Survivor επέστρεψε στους δέκτες μας έπειτα από 14 χρόνια και αμέσως το λατρέψαμε. Κάποιοι παίκτες έγιναν οι αγαπημένοι μας, όμως η αποχώρησή τους μας στοίχισε. Για παράδειγμα η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Αφού έδωσε τον Στέλιο Χανταμπάκη με την ατομική της ασυλία, ο οποίος και αποχώρησε, λίγες ημέρες αργότερα, αποχώρησε κι εκείνη οικειοθελώς.



Δεν ήταν όμως μόνο η Ειρήνη Παπαδοπούλου που αποχώρησε οικειοθελώς. Πριν από αυτή σε άλλα reality είχαμε και κάποιες πιο ηχηρές αποχωρήσεις.

Θα σε γυρίσουμε λίγο πίσω στο 2002 και το Fame Story 1, τότε που η Άσπα Τσίνα τα βρόντηξε και αποχώρησε από τη μουσική ακαδημία. Και φαίνεται να έχει στο αίμα της τις οικειοθελείς αποχωρήσεις, γιατί οικειοθελώς αποχώρησε και πριν έναν χρόνο από το Just The 2 of Us.



Και συνεχίζουμε στην ίδια χρονιά αλλά σε άλλο reality. Το Bar ήταν το πρώτο reality του Mega και από εκεί γνωρίσαμε τη Μαίρη Γεώρτση με το περιβόητο χαρτάκι της, που επίσης αποχώρησε οικειοθελώς.

Δες στη gallery τις υπόλοιπες.