Η απίστευτη σύμπτωση με τις αποχωρήσεις σε Survivor, MasterChef και Φάρμα έγινε viral

Η απίστευτη σύμπτωση με τις αποχωρήσεις σε Survivor, MasterChef και Φάρμα έγινε viral

Οι αποχωρήσεις στα ριάλιτι της εβδομάδας αυτής, έφερε μια σύμπτωση.

Αν υπάρχει εβδομάδα με ανατροπές και παράξενες συμπτώσεις στα ελληνικά ριάλιτι, τούτη παίρνει το βραβείο μακράν από κάθε άλλη.

Τρεις αποχωρήσεις σκέτη φωτιά και λαύρα έκαψαν τα ριάλιτι της μικρής οθόνης, σοκάροντας το κοινό που μετράει απώλειες από παντού.

Πρώτη βόμβα υπήρξε η αποχώρηση του Στράτου Τζώρτζογλου από τη Φάρμα. Μπορεί το ριάλιτι να μην έκανε τα μηχανάκια της τηλεθέασης να τρελαθούν αλλά ο Στράτος σίγουρα έβαλε τη σφραγίδα του στη Φάρμα.



Δεύτερη ψυχρολουσία ήταν η οικειοθελής αποχώρηση του James Καφετζή από το Survivor.

Το απόλυτο φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης αποφάσισε να φύγει και να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο καθώς όπως ανέφερε ο διοργανωτής boat parties ένιωσε πως χάνει το μυαλό του μέσα στο παιχνίδι και ξεχνάει την πραγματική του ζωή εκτός ριάλιτι.



Οι αποχωρήσεις ολοκληρώθηκαν με τον Τζαμάλ, τον Παναγιώτη Τζαμαλή του MasterChef 5, τον απόλυτο παίκτη – είδωλο του Twitter που είδε την πόρτα εξόδου από το ριάλιτι μαγειρικής.

Τι συνδέει όμως τα τρία ριάλιτι; Ποια μοίρα και ποια παράξενη σύμπτωση ένωσε τους παίκτες που αποχώρησαν; Το Twitter μίλησε! Δες την παρακάτω gallery