Ιδού ο διάδοχος του Παναγιώτη Βασιλάκου: Ο Χάρης Συντζάκης είναι ο νέος Bachelor;

Ιδού ο διάδοχος του Παναγιώτη Βασιλάκου: Ο Χάρης Συντζάκης είναι ο νέος Bachelor;

Ο Χάρης Συντζάκης θα είναι ο νέος Bachelor.

Ο Bachelor για τη δεύτερη σεζόν του ριάλιτι του Alpha βρέθηκε και τα γυρίσματα με τις 15 κοπέλες που θα πολιορκήσουν την καρδιά του θα ξεκινήσουν άμεσα.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε σε ρεπορτάζ του ο Αλέξης Μίχας ο οποίος τόνισε πως οι παίκτριες για τη δεύτερη σεζόν έχουν βρεθεί.

Ο διάδοχος του Παναγιώτη Βασιλάκου είναι μοντέλο και ηθοποιός και έχει κάνει τηλεοπτικά περάσματα όπως στα Μαστορέματα του Dot στον Skai και το όνομά του δεν ήταν ανάμεσα στα πέντε πιο πιθανά που είχαν ακουστεί νωρίτερα φέτος.

Η νέος Bachelor είναι ο Χάρης Συντζάκης, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σεζόν του Bachelor έχει ακουστεί ξανά και μέσα στον Απρίλιο ως όνομα, αλλά αυτή τη φορά η συμφωνία είναι πιο κοντά στο να επιτευχθεί ανάμεσα στον Skai και στον εντυπωσιακό Χάρη.

Πάντως, το ρεπορτάζ του Μίχα διέψευσε τη συμφωνία με τον Αντώνη Βλοντάκη, το όνομα του οποίου ακούστηκε για την παρουσίαση του ριάλιτι. Ο Βλοντάκης θα αναλάμβανε τον ρόλο του παρουσιαστή, κάτι που στο περίπου έκανε και ο Γιώργος Σατσίδης στην προηγούμενη σεζόν του εργένη.



Πάντως ο νεαρός ηθοποιός έχει ένα δημοφιλές προφίλ στο Instagram με 60.000 followers και αρκετά επαγγελματικές φωτογραφίες.

Δες τι εννοούμε στην παρακάτω gallery.