Τι πρόδωσε το τέλος της Φάρμας; (vid)

Τι πρόδωσε το τέλος της Φάρμας; (vid)

Το παρατηρήσαμε μόνο εμείς;

Αν υπάρχει κάτι που συμβαίνει έντονα φέτος στην ελληνική τηλεόραση, αυτό είναι η ύπαρξη πολλών reality. Βλέπεις το lockdown και η καραντίνα μας κράτησε κλεισμένους στο σπίτι, οπότε τι καλύτερο θα είχαμε να κάνουμε από το να βλέπουμε τηλεόραση. Τα reality σε συνδυασμό με το Netflix έγιναν η νέα μας καθημερινότητα, σε βαθμό που μόλις ανοίξουν όλα τα μαγαζιά, αλλά και ο καιρός λίγο ακόμη, δεν θα ανοίγουμε την τηλεόραση ούτε για αστείο.

Μόλις το Greece's Next Top Model ολοκληρώθηκε, και αφού μάθαμε και ποια έκλεψε την καρδιά του bachelor Παναγιώτη Βασιλάκο, σχεδόν ταυτόχρονα ξεκίνησαν να προβάλλονται στους δέκτες μας το Survivor, το MasterChef, ενώ λίγο πιο μετά έκαναν την εμφάνισή τους το House Of Fame και η Φάρμα.

Σε λίγο καιρό ολοκληρώνονται και τα τέσσερα reality, όμως υπάρχει κάτι που παρατηρήσαμε. Δεν ξέρουμε πότε είναι ο τελικός της Φάρμας, όμως μάλλον αρκετά άμεσα γιατί όπως αντιληφθήκαμε τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν. Μία κίνηση στο Instagram πρόδωσε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, και ίσως να μην το παρατηρήσαμε μόνο εμείς.

Αν θυμάσαι η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είχαν μετακομίσει προσωρινά σε ένα σπίτι κοντά στην περιοχή που γυρίζεται η Φάρμα, προκειμένου να είναι κοντά της αν χρειαστεί κάτι στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Το τελευταίο διάστημα ο παρουσιαστής έλειπε αρκετές ώρες από το σπίτι λόγω των γυρισμάτων, οπότε ήθελε να είναι κοντά στη σύζυγό του που είναι έγκυος στα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Προχθές όμως η Χριστίνα Μπόμπα μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα σε νέο βίντεο, το οποίο όμως τράβηξε από το σπίτι της εδώ στην Αθήνα, στη γνωστή γωνιά με τον καθρέφτη. Και αφού επέστρεψαν στο σπίτι τους, αυτό το μόνο που μπορεί να σημαίνει είναι πως τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν.