Survivor: Τριαντάφυλλος: «Ζητάω από την παραγωγή να αποχωρήσω όπως ο James» (+vid)

Survivor: Τριαντάφυλλος: «Ζητάω από την παραγωγή να αποχωρήσω όπως ο James» (+vid)

Η απόφαση του Τριαντάφυλλου που σοκάρει.

Οι εξελίξεις στο παιχνίδι του Survivor τρέχουν με τρελούς ρυθμούς και ό,τι έχουμε δει σε διάστημα τριών μηνών δεν το έχουμε δει ποτέ μας. Οι παίκτες έχουν πια πέσει ψυχολογικά και οι ομάδες δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιες μετά τις αποχωρήσεις.

Οι εντάσεις δεν σταματούν και μάλιστα μετά τη νίκη της μπλε ομάδας η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Ο Τριαντάφυλλος έφερε σε δύσκολη θέση ξανά τον Κόρο και μάλιστα τον ειρωνεύτηκε αφού κατά τη συζήτηση του μπλε παίκτη με τον Γιώργο Λιανό ψιθύριζε πως ο James τον κράτησε στον διαγωνισμό.

Εκτός των εντάσεων όμως να σου πούμε πως ο Τριαντάφυλλος ζήτησε κάτι που κανένας δεν περίμενε. Ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό και την παραγωγή να αποχωρήσει όπως ακριβώς και ο James αφού δεν μπορεί πια να στερεί τα έπαθλα από την ομάδα του. Πιστεύεις πως είναι μια ταπεινή άποψη και σωστά ζυγισμένη, ή μήπως είναι ο τρόπος του να κερδίσει την αγάπη του κοινού και των συμπαικτών του;

Η συζήτηση συνεχίστηκε και στην καλύβα με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Σάκη να του τα ψέλνουν για τα καλά για αυτό που είπε στον αγωνιστικό χώρο εν βρασμό ψυχής. Εν τω μετααξύ να σου πούμε πως οι χρήστες του Twitter πήραν θέση και έσπευσαν να σχολιάσουν αμέσως τόσο την έκκληση του καλλιτέχνη, όσο και τον τρόπο που μίλησε στον Κόρο.

Δες περισσότερα στη gallery.

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις: