Οι κριτές έβγαλαν τη Μαργαρίτα προτεινόμενη προς αποχώρηση και τα σχόλια τους δίκασαν

Οι κριτές έβγαλαν τη Μαργαρίτα προτεινόμενη προς αποχώρηση και τα σχόλια τους δίκασαν

Και πάλι προτεινόμενη η Μαργαρίτα και το τηλεοπτικό κοινό είναι έξαλλο.

Οδεύουμε ολοταχώς για τον τελικό του MasterChef 5 και η εξέλιξη του χτεσινού επεισοδίου άφησε το τηλεοπτικό κοινό με έντονα παράπονα.
Βλέπεις, για δεύτερη φορά η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, το μαργαριτάρι όπως την αποκαλούν του ριάλιτι μαγειρικής είναι προτεινόμενη προς αποχώρηση.

Όπως θυμάσαι, την πρώτη φορά που ήταν υποψήφια προς αποχώρηση η Μαργαρίτα, δεν τα κατάφερε στην αντιγραφή του πιάτου και αποχώρησε για να σωθεί από τη δεύτερη ευκαιρία επιστροφής των παλιών παικτών.

Η νικήτρια του silver award του φετινού MasterChef, αφού άκουσε διθυραμβικά λόγια από τους κριτές για την ομορφιά του πιάτου της, για το υπέροχο ψήσιμο του ψαριού της, ένα από τα καλύτερα στο παιχνίδι μέχρι στιγμής, ένα κόκκαλο που ανακάλυψε ο Σωτήρης Κοντιζάς, έστειλε την όμορφη Μαργαρίτα στη διαδικασία αποχώρησης μαζί με τον Παύλο και τον Νίκο Σκορδάκη.

Στο trailer που ανέβηκε στο Youtube για το σημερινό επεισόδιο, ακούμε για το λάθος που δείχνει την έξοδο ενώ το πλάνο εστιάζει σε μια αγκαλιά του Παύλου με τη Μαργαρίτα.
Εννοείται πως η υπόνοια και μόνο η Μαργαρίτα θα αποχωρήσει ξανά έκανε τους fans της να ξεσπάσουν.



Πάντως, οι φήμες θέλουν τα δύο Μ του διαγωνισμού και το ένα Δ, δηλαδή τη Μαρίνα, τη Μαργαρίτα και τον Διονύση να φτάνουν στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.
Δες τα σχόλια για την άδικη δοκιμασία της Μαργαρίτας παρακάτω.