Τι σχέση έχει η Βίρνα Δράκου με τις Άγριες Μέλισσες; (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι σχέση έχει η Βίρνα Δράκου με τις Άγριες Μέλισσες; (photos)

Το Twitter έδωσε ρέστα για ακόμη ένα βράδυ.

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας στις Άγριες Μέλισσες και αν κρίνουμε από αυτά που είδαμε εχθές βράδυ, τότε σίγουρα απόψε αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο.

Εχθές η το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με μία εκπληκτική σκηνή ανάμεσα στην Ελένη Σταμίρη και τη γυναίκα εν τέλει δημοσιογράφο, Ματίνα Αθηνιώτη, ξεκίνησε όμως επίσης πολύ δυνατά, με την Ανέτ στο τμήμα, έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη.

Δυστυχώς την επίμαχη στιγμή μπήκε ο Δούκας ο οποίος προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση και εν τέλει κατέληξαν στο να παραδεχτεί πως αυτός έβαλε τον Μελέτη να προκαλέσει τον Μιλτιάδη προκειμένου να τον εκδικηθεί για όσα έκανε την ημέρα των εγκαινίων.

Βγαίνοντας από το τμήμα ο Δούκας έγινε πυρ και μανία αφού συνειδητοποίησε πως η Ανέτ πράγματι θα τον κατέδιδε. Τώρα, αν περισσότερο νευρίασε ή τρόμαξε δεν το ξέρουμε, αλλά εμείς μάλλον στο δεύτερο καταλήγουμε.

Όπως είπε και η Ανέτ άλλωστε ποτέ δεν ξεστομίζει κούφιες απειλές. Το Twitter όπως ήταν λογικό για ακόμη μια φορά έκανε αισθητή την παρουσία του, και μάλιστα μας ξύπνησε μνήμες 20ετίας και βάλε.

Ο λόγος; Μα φυσικά η εμφάνιση της Βίρνας Δράκου. Η Κάτια Δανδουλάκη στα τελευταία επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες έχει δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας, με το Twitter να σχολιάζει συνεχώς πως έχει βγει Βίρνα από μέσα της.

Και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί τους.