Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός είναι ο δολοφόνος του Γραμματικού (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός είναι ο δολοφόνος του Γραμματικού (photos)

Οι δολοφονίες στο Διαφάνι ξεκίνησαν.

Νόμιζες πως ο φόνος του Θέμελη ήταν ο τελευταίος που είδες στις Άγριες Μέλισσες; Εάν ναι έκανες ένα μεγάλο λάθος. Μπορεί τόσο καιρό να βλέπεις να γίνονται καλά και αισιόδοξα πράγματα, όμως λίγο πριν ρίξει αυλαία ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος αίματος.

Είχαμε ήδη ακούσει σε spoiler πως θα δούμε τρεις νέους θανάτους στο Διαφάνι, με τον σημαντικότερο και αυτόν που μας τάραξε πιο πολύ από ποτέ, να είναι του Αλέξη Γραμματικού. Όπως είχε αποκαλυφθεί μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Αλέξης χάνει τη ζωή του, αφού έχει εμπλακεί στην υπόθεση για τη δολοφονία του Θέμελη και παρακολουθεί στενά τον Δούκα και τον Μιλτιάδη.

Κάτι οι δύο αδίστακτοι Σεβαστοί, κάτι η οργάνωση των Αβάντων που μας προετοιμάζει για τα χρόνια της χούντας που θα ακολουθήσουν, ο Αλέξης χάνει τη ζωή του. Το πιο συγκλονιστικό ωστόσο το μάθαμε σήμερα, από τον Αλέξη Μίχα στο Πρωινό.

Αφού είδαμε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο, είπε κι ένα γρήγορο spoiler που μας συγκλόνισε πραγματικά, και μας εκνεύρισε όσο δεν φαντάζεσαι.

Αρχικά, ανέφερε πως η Πηνελόπη ανακαλύπτει όλο το σκοτεινό παρελθόν του Μελέτη και τους φόνους στους οποίους έχει συμμετάσχει και απομακρύνεται οριστικά από εκείνον.

Όμως όχι δεν ήταν αυτή η συγκλονιστική αποκάλυψη. Αποκάλυψε ποιος είναι αυτός που σκοτώνει τον Γραμματικό και πραγματικά μείναμε.

Συνέχισε να διαβάζεις στη gallery και θα μάθεις.