Έχουμε τρελαθεί με τα Φιλαράκια! Τρέιλερ, guests και ημερομηνία προβολής βγήκαν στον αέρα

Κατερίνα Ιωακείμ
Έχουμε τρελαθεί με τα Φιλαράκια! Τρέιλερ, guests και ημερομηνία προβολής βγήκαν στον αέρα

Ένα σου λέμε: David Beckham, Lady Gaga, Justin Bieber KAI Kit Harington.θα πιούν καφέ στο Central Perk! - Plus: Τι έγραψαν τα Φιλαράκια στο Instagram τους 

Μα τι χαρά είναι αυτή που πήραμε σήμερα! Το είδαμε μόλις το ανέβασε η "Φοίβη" στο Instagram της, πονηρευτήκαμε και χάαμε ποιο πολλές λεπτομέρειες. Και ναι! Η streaming πλατφόρμα της HBO έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο reunion των Friends.

Για αρχή μας είπε ότι η πρεμιέρα θα γίνει πολύ πιο νωρίς από ό τι περιμέναμε: Πέμπτη 27 Μαϊου η πλατφόρμα της HBO MAX θα "πέσει" από εκατομμύρια λάτρεις των Friends που ανυπομονούν να δουν πάλι τα Φιλαράκια τους στην οθόνη.

Βιάστηκε λίγο η παραγωγή; Ίσως ήθελε να προλάβει τον Μάιο καθώς το τελευταίο επεισόδιο των Friends προβλήθηκε στις Πέμπτη 6 Μαϊου 2004, έπειτα από 10 σεζόν και 236 επεισόδια (που τα ξέρουμε όλα απ' έξω).

Σήμερα παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες σειρές όλων των εποχών (το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε από το NBC στις 22 Σεπτεμβρίου 1994), εκατομμυρίων τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο! Αφοσιωμένοι fans που έγιναν ακόμα περισσότεροι όταν οι 10 κύκλοι ανέβηκαν στην πλατφόρμα του Netflix (2015).

Αυτό είναι το πρώτο μικρό teaser της νέας εποχής:



Να σε αναστατώσουμε λίγο ακόμα;

Η HBO Max ανακοίνωσε και την λίστα με τους guest stars του reunion! Από τους Νοτιοκορεάτες BTS που τους ακούνε οι πιτσιρικάδες και τρελαίνονται, μέχρι τον David Beckham, τους Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon και το 23χρονο κορίτσι σύμβολο από το Πακιστάν Malala Yousafzai.

friends reunion

Αυτό που δεν είδαμε ήταν το όνομα του Brad Pitt! Και ανυπομονούσαμε για αυτό το reunion με την Jennifer Aniston! Λες να έχει κι άλλες εκπλήξεις η HBO Max;



Τα Φιλαράκια μας θα είναι εκεί, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, και David Schwimmer και μάλιστα το πλατό τους έχει στηθεί στο Stage 24 της Warner Bros, όπως παλιά!

Δες τι έγραψαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram τα Φιλαράκια για το μεγάλο Cοme Back τους: