Φιλαράκια: Ο γιος της Φοίβης έπαθε... James Καφετζή!

Κατερίνα Ιωακείμ
Φιλαράκια: Ο γιος της Φοίβης έπαθε... James Καφετζή!

Νόμιζε ότι μαμά του ήταν η Jennifer Aniston! Μπέρδευε την πραγματική ζωή με το σίριαλ! 

Όταν ζεις σε ένα δικό σου σύμπαν για πολύ καιρό είναι πιθανό να παθαίνεις κάποια φορά σύγχυση και να μπερδεύεις το... φανταστικό με το προσωρινό.

Όταν ο James Καφετζής είπε λίγο πριν την αποχώρηση από το Survivor ότι το μυαλό του είχε αρχίσει να κάνει παιχνίδια και το τηλεοπτικό ριάλιτι να παίρνει τη θέση της πραγματικής ζωής, κάτι μας θύμισε. Ακριβώς το ίδιο είχε πει για τη συμμετοχή της στο Next Top Model η Μαρία Μιχαλοπούλου (η οποία σήμερα ζει πάλι σε ριάλιτι, αυτή τη φορά στη Φάρμα)!

friends happy may2

Υπάρχει και συνέχεια!

Η Lisa Kudrow, η αγαπημένη μας Φοίβη, είπε χτες στον Conan O’Brien ότι όταν ο γιος της, Julien, ήταν μικρός έβλεπε τα Φιλαράκια, τον έπαιρνε και η μαμά του στο πλατό σε πολλά γυρίσματα (οπότε η Μόνικα και η Ρέιτσελ τον έπνιγαν στα φιλιά) και στο τέλος... μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι η μαμά του ήταν η Jennifer Aniston!

friends sun may

"Είχε πάθει μια μικρή σύγχυση. Ξέρω ότι είχε εμμονή με την Jen. Μόλις την έβλεπε έτρεχε στην αγκαλιά της. Εγώ ήμουν χαρούμενη για όποιον αγαπούσε τον Julien και όποιον αγαπούσε ο Julien. Όταν, όμως, επιστρέφαμε σπίτι πήγαινε στην τηλεόραση, την έδειχνε και μου ζητούσε να την ανοίξω φωνάζοντας Mommy!’”, είπε η αγαπημένη μας Φοίβη για τον γιο της ο οποίος πριν λίγες μέρες έγινε 23 ετών.

friends happy may3

Με την ευκαιρία της συνέντευξης πάντως μπήκαμε στο Instagram της Lisa Kudrow και βρήκαμε κάτι πολύτιμο! Σκηνή από το πολυαναμενόμενο reunion των Friends!

Θα τα μάθεις όλα για το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο των Friends σε αυτό το link (δεν θα πιστεύεις πόσο νωρίς βγαίνει στον αέρα)


https://www.instagram.com/p/CO0h9nnnNwi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μήπως ταυτίστηκες κι εσύ κάποιες φορές με τα τηλεοπτικά Φιλαράκια; Για θυμήσου:



Για... κοίτα λίγο καλύτερα: