Survivor: Αυτή είναι η στρατηγική Σάκη και Μαριαλένας για να βγουν νικητές (video)

Survivor: Αυτή είναι η στρατηγική Σάκη και Μαριαλένας για να βγουν νικητές (video)

Ναι, όπως όλα φαίνονται το ζευγάρι έχει χαράξει μια στρατηγική προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι το ζευγάρι που αναμφισβήτητα διεκδικεί το έπαθλο στο Survivor. Τι κι αν είναι σε διαφορετικές ομάδες πια; Είναι τόσο ενωμένοι που ο ένας βοηθά τον άλλον με στόχο πάντα τη νίκη. Μαριαλένα και Σάκης αποτελούν τους επικρατέστερους μαχητές που θα φτάσουν στον τελικό.

Με την οικειοθελή αποχωριση του James και την αμφίβολη παραμονή του Νίκου Μπάρτση -ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο-, όλα φαίνεται πως o Σάκης και η Μαριαλένα θα επικρατήσουν στο παιχνίδι επιβίωσης. Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών το ζευγάρι αποδεικνύει περίτρανα πως αποτελεί το φαβορί για τον τελικό καθώς είναι δυνατοί τόσο στην μεταξύ τους σχέση όσο και αγωνιστικά.


https://www.instagram.com/p/CNkJuvCg9Bk

Η Μαριαλένα στην στρατηγική της πια έχει προσθέσει τις συνεχείς αναφορές στη σχέση της με τον Σάκη, καθώς βλέπει πως είναι ένα θέμα που «πουλάει», τόσο στα νούμερα όσο και στην προτίμηση του κοινού. Μη ξεχνάμε πως η Μαριαλένα είναι η μοναδική γυναίκα παίκτρια που έχει παραμείνει ως τώρα στο παιχνίδι από την αρχή του και όπως καταλαβαίνουμε αυτός είναι και ο λόγος που έχει αρχίσει να δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα μεταξύ των παικτών. Η Μαριαλένα είναι κουρασμένη και συνεχώς παραπονιέται πως είναι και πολύ ταλαιπωρημένη.

Μπορεί η γκρίνια της Μαριαλένας να κουράζει τον Σάκη, όμως εκείνος φαίνεται να κάνει τα «στραβά μάτια» καθώς ξέρει πως εκείνη είναι το εισιτήριό του για τη νίκη.

Δες τα όσα ειπώθηκαν και σχολιάστηκαν σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούριου και τους συνεργάτες της...