Survivor: Κατηγορία για στημένους λογαριασμούς υπέρ του James και του Μπάρτζη

Survivor: Κατηγορία για στημένους λογαριασμούς υπέρ του James και του Μπάρτζη

Μετά την αποχώρηση του James, το Twitter γέμισε από απίστευτα σχόλια.

Λογικά ακόμα δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι ο James Καφετζής δεν είναι πια στο Survivor. Ακόμα περισσότερο δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί πήρε ο ίδιος την απόφαση να αποχωρήσει, αφού δε μιλάμε καν για ψηφοφορία του κοινού. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, λογικά στη δεύτερη περίπτωση δε θα έφευγε, αφού έχει μεγάλο κοινό έξω από το παιχνίδι.

Το Twitter, λοιπόν, από χτες έχει πάρει φωτιά. Οι χρήστες που παρακολουθούσαν το ριάλιτι δεν μπορούσαν να σταματήσουν τα σχόλια και οι σκέψεις που μοιράζονταν με την υπόλοιπη πλατφόρμα περιέγραψαν ακριβώς τα συναισθήματά τους.




Υπήρχαν οι κλασικές δύο πλευρές. Η μία που τάσσεται φανερά και πέραν πάσης αμφιβολίας υπέρ του James και η άλλη που χάρηκε που ο διάσημος και ικανός διαγωνιζόμενος αποχώρησε.

Κάπου ανάμεσα στα σχόλια ήταν που είδαμε ένα πολύ συγκεκριμένο tweet. Αυτό κατηγορούσε την ύπαρξη στημένων λογαριασμών προς υποστήριξη του James. Το περιστατικό στο οποίο αναφέρεται αφορά στη δημοσίευση του ίδιου tweet πολλαπλές φορές και στα likes που μάζεψε από τους ίδιους λογαριασμούς σαν να το περίμεναν να αναρτηθεί εκ νέου.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτή η κατηγορία ευσταθεί, ωστόσο, πράγματι οι αναρτήσεις υπάρχουν.

Δες τα tweets στη συνέχεια.