Επανασύνδεση Lopez - Affleck: Η JLaw ενθουσιάστηκε περισσότερο κι από εκείνους

Επανασύνδεση Lopez - Affleck: Η JLaw ενθουσιάστηκε περισσότερο κι από εκείνους

Όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε επιφυλακή για κάθε νεότερο της κατάστασης, αλλά η ηθοποιός το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Αν σου έλεγε κάποιος πριν από μερικές εβδομάδες ότι θα έφτανε η μέρα που θα ξανάβλεπες μαζί τη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck, μάλλον θα γελούσες. Όταν στις αρχές των 2000s οι δυο τους ήταν ζευγάρι, ανήκαν στα πιο hot θέματα της παγκόσμιας επικαιρότητας. Όλος ο κόσμος παρακολουθούσε ανελλιπώς τα νέα τους. Ενθουσιαζόταν με το celebrity couple και δε χόρταινε να βλέπει τις φωτογραφίες τους.

Τις τελευταίες μέρες, πάντως, είναι σαν να ζούμε ένα déjà vu. Οι δύο διάσημες προσωπικότητες του Hollywood επέστρεψαν δυναμικά στο προσκήνιο και, μάλιστα, μάθαμε ότι πήγαν και κοινές διακοπές, κάτι που ισχυροποίησε ακόμα περισσότερο την όλη κατάσταση.

Το κοινό, όμως, δεν ήταν το μόνο που δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα νέα. Η Jennifer Lawrence, μόλις συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, σταμάτησε το podcast «The Bitch Bible» στο οποίο συμμετείχε για να εκφράσει την ξέφρενη κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

«Breaking news! Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι πάλι μαζί. Κάνουν διακοπές. Κάνουν διακοπές ο ένας με τον άλλον αυτήν την στιγμή. Δείτε το στο link. Είναι στην Montana», είπε.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Είμαι τόσο χαρούμενη για εκείνους»