JLo και Ben Αffleck ξανά μαζί: Αυτή είναι η ερωτική τους φωλιά στη Montana!

Κατερίνα Ιωακείμ
JLo και Ben Αffleck ξανά μαζί: Αυτή είναι η ερωτική τους φωλιά στη Montana!

Πώς την πολιορκούσε μήνες στέλνοντάς της ερωτικά mail όσο εκείνη ήταν ακόμα με τον Alex Rodriguez!

Πώς μπορείς να ζήσεις τον έρωτά σου ανέμελα, δίχως άγχος και σκοτούρες, όταν σε κυνηγάει ένας ολόκληρος στρατός δημοσιογράφων και παπαράτσι; Εσύ μπορεί να χαμογελάς αυτή τη στιγμή αλλά για τους celebrities του Hollywood αυτή η εξίσωση είναι πολύ δύσκολη.

Όταν ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez αποφάσισαν να είναι ξανά μαζί, ήξεραν πολύ καλά πως όλα τα lifestyle και gossip media των ΗΠΑ θα άρχισαν να... καταστρώνουν σχέδια για να απαθανατίσουν μια αγκαλιά, ένα φιλί ή έστω ένα βλέμμα με νόημα.

Το ζευγάρι, που αποφάσισε να αναθερμάνει τη σχέση του 17 χρόνια μετά τον χωρισμό, βρήκε καταφύγιο στο Yellowstone Club, ένα prive θέρετρο στα Rocky Mountains της Montana, κοντά στο Big Sky, όπου λέγεται πως ο Affleck έχει αγοράσει ένα από τα σπίτια του συγκροτήματος.

montnaa2

Για να καταλάβεις πόσο prive είναι το συγκεκριμένο club, θα σου πως ότι για να έχεις πρόσβαση στις εγκαταστάσεις θα πρέπει να έχεις αγοράσει ένα κομμάτι γης και ένα από τα 864 σπίτια, με τις τιμές να κυμαίνονται από 2 έως 25 εκατομμύρια δολάρια. Μπορείς βέβαια να επισκεφτείς τον χώρο και να περάσεις τις πιο όμορφες και ήσυχες διακοπές σου, αν είσαι φιλοξενούμενος ενός εκ των ιδιοκτητών.

Μπορείς επίσης να νοικιάσεις έναν χώρο, με την εγγραφή μέλους να κοστίζει 300,000 δολάρια και τα ετήσια έξοδα περίπου 37,500 δολάρια.

montna

Ο ιδρυτής του Yellowstone Club, Tim Blixseth, ήθελε να δημιουργήσει ένα θέρετρο για πλούσιους και διάσημους ανθρώπους που αναζητούν εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών για να περάσουν όμορφα με τους φίλους ή τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με άρθρο των New York Times από το 2014, τα σπίτια είναι τόσο όμορφα εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, με πάρα πολλές ανέσεις, χώρους για spa, θερμαινόμενους δρόμους και “boot dryes” των 5000 δολαρρίων για να είναι πάντοτε οι μπότες του σκι και τα παπούτσια όλων ζεστά και στεγνά.

Όλο το συγκρότημα φυλάσσεται βεβαίως από μια ομάδα securities ο επικεφαλής των οποίων είναι πρώην μέλος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, ο οποίος φροντίζει η παρουσία των μελών της ομάδας του να είναι διακριτική αλλά απόλυτα αποτελεσματική.




Η Jennifer Lopez ερωτεύτηκε τον Ben Affleck το 2002, μετά το διαζύγιο από τον Cris Judd (ήταν παντρεμένοι από το 2001 έως το 2003). Αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002 αλλά χώρισαν ενάμιση χρόνο αργότερα. Διατήρησαν ωστόσο μια καλή σχέση η οποία εξελίχτηκε σε φιλία.



Στα χρόνια που πέρασαν παντρεύτηκαν και οι δύο (η Lopez τον Marc Anthony, o Αfflec την Jennifer Garner), απέκτησαν παιδιά (2 η Lopez, 3 ο Anthony), χώρισαν, γνώρισαν άλλους και άλλες και σήμερα είναι πάλι μαζί!

Την αρχή για την επανασύνδεση έκανε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ben ο οποίος έστελνε καθημερινά email στην Jennifer, που βρισκόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία για γυρίσματα της ταινίας "Shotgun Wedding"!

Μεταξύ άλλων της έγραφε πόσο όμορφη ήταν στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο instagram της και πόσο πολύ θα ήθελε να είναι εκεί μαζί της. Δεν μπορούσε βέβαια γιατί έπρεπε να βρίσκεται στη Βοστώνη για γυρίσματα της ταινίας "The Tender Bar" με τον George Clooney και γιατί... “εκεί” με την Jennifer βρισκόταν συχνά πυκνά ο αρραβωνιαστικός της, Alex Rondriguez.

Δημοσιεύματα των αμερικανικών media μάλιστα υποστηρίζουν πως ο Ben άρχισε να στέλνει email στην Jennifer εδώ και μήνες, από την αρχή του χρόνου σχεδόν! Πάντα κάτω από τη μύτη του Alex (και των δημοσιογράφων)...

Τι λες; Πάμε κι εμείς στη Montana μαζί με τους Bennifer; Click την gallery: