Survivor, MasterChef, Φάρμα: Το κοινό σημείο που δεν παρατήρησε (σχεδόν) κανείς

Survivor, MasterChef, Φάρμα: Το κοινό σημείο που δεν παρατήρησε (σχεδόν) κανείς

Κάτι συνέβη και στα τρία ριάλιτι της τηλεόρασης αυτές τις μέρες.

Άλλη μία καραντίνα ήρθε στο τέλος της. Με πολλές δυσκολίες, με αρκετή βαρεμάρα αλλά και με πολλή υπομονή ώστε να βοηθήσουμε στον απώτερο σκοπό της εξάλειψης της πανδημίας. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, τα ριάλιτι είχαν την τιμητική τους και κανένα παράπονο δεν είχαμε. Γιατί πολύ απλά, όσο και να τα κατακρίνουμε πολλές φορές, γέμισαν μερικές ώρες της ημέρας μας. Και ακόμη αυτό κάνουν.

Το Survivor και οι παίκτες του βρέθηκαν ξανά στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης. Ας μην ξεχνάμε παραδείγματα, όπως η Μαριαλένα με τον Σάκη, ο κυκλώνας Ντάφυ και πολλά άλλα. Το MasterChef απέδειξε ότι παραμένει αγαπημένο πρόγραμμα στη μικρή οθόνη. Λίγο μετά, εμφανίστηκε και η Φάρμα και η εβδομάδα γέμισε.




Οι τηλεθεατές παρακολουθούν τα δρώμενα όλων των ριάλιτι με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και πολλές φορές παρατηρούν πράγματα που δύσκολα θα μπορούσαν να υποπέσουν στην αντίληψη όλων.

Συγκεκριμένα, χρήστης του Twitter παρατήρησε κάτι που συνέβη και στα τρία τηλεοπτικά προγράμματα αυτήν την εβδομάδα και, όταν δεις σε τι αναφερόμαστε, θα εντυπωσιαστείς.

Ο εν λόγω χρήστης, λοιπόν, είπε ότι έφυγαν τα τρία «Τζ», δηλαδή ο Τζέιμς του Survivor, ο Τζαμαλής του MasterChef και ο Τζώρτζογλου της Φάρμας. Τέλειο;

Και σαν να μην έφτανε αυτό, είχαμε κι άλλη μία σύμπτωση. Αποχώρησε ο Νίκος Σκορδάκης από το MasterChef και οι πληροφορίες θέλουν και τον Νίκο Μπάρτζη να αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor. Τουλάχιστον περίεργο.

Δες το σχόλιο στη συνέχεια.