Survivor – Ανατροπή: Το κοινό έβγαλε τον νικητή με συνοπτικές διαδικασίες

Survivor – Ανατροπή: Το κοινό έβγαλε τον νικητή με συνοπτικές διαδικασίες

Μέσα στο lockdown, ειδικά, το Survivor ήταν η καλύτερη τηλεοπτική ασχολία που μπορούσαμε να ζητήσουμε. Ένα ριάλιτι πλήρως εξοπλισμένο με κάθε το που χρειάζεται το κοινό για να παραμείνει συντονισμένο στην οθόνη του και να μην μπορεί να στρέψει το βλέμμα του μακριά: Αγωνίσματα, κόντρες, διαμάχες, πισώπλατες μαχαιριές, και πολλά άλλα.

Ακριβώς επειδή γνωρίσαμε πολύ καλά τους παίκτες από ένα σημείο και μετά, το να παρακολουθούμε τα επεισόδια μετατράπηκε σε μία συνήθεια. Ενημερωνόμασταν για τα προγνωστικά και είχαμε ξεχωρίσει τους αγαπημένους μας παίκτες.

Κάποιοι εξαρχής είχαν δείξει πόσο καλοί και αποδοτικοί ήταν, οπότε δε χρειαζόταν πολλή σκέψη για να τους φανταστούμε προς τον τελικό. Ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης ανήκαν σίγουρα στις top επιλογές μεγάλης μερίδας του κόσμου. Όμως, τώρα πλέον και οι δύο είναι εκτός παιχνιδιού, η δυσαρέσκεια είναι έντονη και μένουμε να αναρωτιόμαστε για την καρέκλα του νικητή.

Το Twitter, πάντως, μετά την αποχώρηση των δύο παιδιών, καθόλου δε δυσκολεύτηκε να βγάλει τον νικητή του φετινού Survivor. Το όνομα αυτού: Ηλίας Μπόγδανος.

Ναι, εννοείται ως ο Ηλίας έδειξε από τα πρώτα αγωνίσματα τις ικανότητές του και, ναι, ήταν ανέκαθεν ένα πολύ συμπαθητικό στον κόσμο παιδί, όμως, άλλα ήταν τα φαβορί. Η θέση του νικητή, όμως, έχει πλέον ανοίξει το Twitter αποφάνθηκε ότι θα την πάρει εκείνος.

Δες στην παρακάτω gallery τα tweets που έβγαλαν το αποτέλεσμα.