Νίκος Μπάρτζης- Survivor: «Θάλασσα» από μηνύματα στο Twitter μετά την αποχώρηση

Νίκος Μπάρτζης- Survivor: «Θάλασσα» από μηνύματα στο Twitter μετά την αποχώρηση

Ανακοινώθηκε και οριστικά η αποχώρηση Μπάρτζη και το Twitter πήρε φωτιά.

Ο James Καφετζής επέστρεψε στη Ρόδο μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor ως αληθινός βασιλιάς.
Και έφτασε η ώρα που όλοι περίμεναν στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, με τον Νίκο Μπάρτζη να επιβεβαιώνει τα spoilers και να αποχωρεί κι εκείνος οριστικά από το Survivor εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού στο πόδι του.

«Δεν θα μπορούσα να φύγω από το παιχνίδι χωρίς να αποχωρήσω τα παιδιά που έχουν μείνει εδώ, έχουμε περάσει δύσκολα όσοι ήρθαμε από την αρχή, περάσαμε πείνα και βροχές, ήθελα να τους χαιρετήσω, να τους πω να προσέχουν την υγεία τους», τόνισε ο Νίκος ο οποίος φαινόταν καταβεβλημένος.

Ο Νίκος εξήγησε πως θα μπορούσε μεν να μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά να καταστρέψει το πόδι του σε τέτοιο βαθμό που να πονάει μια ζωή:



«Θα μπορούσα να κερδίσω το έπαθλο αλλά τα λεφτά τελειώνουν κι εγώ μπορεί να μην δούλευα ξανά και να πονούσα μια ζωή, τα έχω σκεφτεί όλα, δεν αξίζει τίποτα πάνω από την υγεία. Όσο καιρό ήμουν στην κλινική, σκεφτόμουν ότι αν δεν μπορούσα να παίξω, γιατί πονάω πάρα πολύ, δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο, δεν μου βγαίνει, δεν είμαι άνθρωπος τέτοιος, θα γυρίσω τουλάχιστον πίσω στους ανθρώπους που με αγαπάνε», εξήγησε ο Νίκος.

Πάντως, οι συμπαίκτες του, κατανόησαν την αποχώρηση του Νίκου αλλά δεν φάνηκε να κατανοούν τους νέους κανόνες. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις ομάδες πως από εδώ και πέρα το ομαδικό Survivor γίνεται ατομικό. Στα αγωνίσματα ασυλίας, ο καθένας θα παίζει για τον εαυτό του, ενώ για τα αγωνίσματα επάθλου θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα νέες ομάδες!

Φυσικά, το Twitter λύγισε με τη νέα αυτή αποχώρηση, κι ας την είχαν κάνει γνωστή τα spoilers.