Βρε πως έχουν μεγαλώσει τα cover girls

Βρε πως έχουν μεγαλώσει τα cover girls

Το Seventeen US διάλεγε πάντοτε τις καλύτερες και ένα εξώφυλλο στα τεύχη του προοιώνιζε ένα λαμπρό μέλλον για όλες όσες το κοσμούσαν.

cameron
cybil_shepard
brooke_shields
Diane_Lane
Jennifer_Connely
Milla_Jovovich
Reese_Witherspoon
Katie_Holmes



Cameron Diaz, 1990

Το μακρινό 1990, όταν η -πάντα κούκλα, Cameron πόζαρε για το εξώφυλλο του Seventeen η καριέρα της στην υποκριτική δεν είχε καν ξεκινήσει, είχε όμως μόλις ενηλικιωθεί. Η Άγγελος του Charlie που αργότερα συγκέντρωσε 4 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και ένα σωρό ακόμα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά βραβεία τότε χαμογελούσε στην κάμερα αποκλειστικά ως μοντέλο ακόμα.



Cybill Shepperd, 1968
Η «αυτή» του «Αυτός, αυτή και τα μυστήρια» ήταν ήδη διάσημη το 1985 που ξεκίνησε να προβάλλεται η σειρά που έφερε στην επιφάνεια και τον συμπρωταγωνιστή της Bruce Willis κάνοντάς τον μεγάλο super star του Hollywood. Κι όμως, όταν φωτογραφιζόταν για το εξώφυλλο του Seventeen το 1968 δεν ήταν ακόμα ηθοποιός αλλά απλώς μοντέλο. Το 1970 ένα από τα εξώφυλλά της τράβηξε την προσοχή του σκηνοθέτη Peter Bogdanovich και οι φωτογραφικές κάμερες αντικαταστάθηκαν από τις κινηματογραφικές με τον πρώτο της ρόλο, ένα χρόνο αργότερα, στην ταινία «The Last Picture Show».



Brooke Shields, 1978
Το παιδί θαύμα του Hollywood, από την άλλη, είχε ήδη δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην υποκριτική, στην τηλεόραση κυρίως, από το 1974 ακόμα και πριν καλά καλά κλείσει τα δέκα. Το 1978, όταν πόζαρε για το εξώφυλλο του Seventeen, όλος ο κόσμος αναγνώριζε το «Pretty Baby» της ομώνυμης ταινίας που προβλήθηκε εκείνη τη χρονιά στο σινεμά.



Diane Lane, 1984
Έχοντας κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το 1979 στην ταινία «A Little Romance» η Diane Lane ήταν κιόλας ιδιαίτερα διάσημη όταν πόζαρε για το εξώφυλλο του Seventeen. Ο συμπρωταγωνιστής της Laurence Olivier την αποκάλεσε τη «νέα Grace Kelly» και το ΤΙΜΕ την ανακήρυξε ως ένα από τα μαγικά παιδιά του Hollywood την ίδια χρονιά.



Jennifer Connelly, 1986
Την θυμάστε στο πλάι του David Bowie στον «Λαβύρινθο»; Ίσως όχι. Κι όμως, αυτόν ακριβώς τον ρόλο υποδυόταν η 15χρονη, τότε, Jennifer Connelly. Από το εξώφυλλό της στο Seventeen μέχρι σήμερα έχουν μεσολαβήσει, βεβαίως, πολύ σημαντικοί ρόλοι και ένα Όσκαρ για την ταινία «A Beautiful Mind» το 2002.



Milla Jovovich, 1988
Το μοντέλο, ηθοποιός, μουσικός και σχεδιάστρια μόδας ξεκίνησε την καριέρα του παλιά, πολύ παλιά, όταν ήταν ακόμα εννιά ετών και πόζαρε για το φακό του Richard Avedon και πολλών ακόμα επιφανών φωτογράφων. Το 1988 ξεκίνησε και την καριέρα της στην υποκριτική με ένα ρόλο στην τηλεταινία «The Night Train to Kathmandu» και η πορεία της ήταν έκτοτε ανοδική.



Reese Witherspoon, 1997
Με την καριέρα της να μετράει ήδη εφτά χρόνια το 1997 η Αμερικανίδα ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε δύο πολύ επιτυχημένες ταινίες («Fear», «Freeway») και το εξώφυλλο του Seventeen δεν ήταν το μόνο που τη φιλοξένησε αναδεικνύοντάς την ως μια από τις σημαντικότερες ανερχόμενες ηθοποιούς του Hollywood.



Katie Holmes, 1999
Η μετέπειτα κυρία Cruise το 1999 είχε όλο τον κόσμο στα πόδια της πρωταγωνιστώντας στην σούπερ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Dawson's Creek». Η καριέρα της είχε ξεκινήσει το 1997 με την ταινία «Ice Storm», σε ηλικία εννέα ετών, και τα εξώφυλλα έδιναν και έπαιρναν. Εξακολουθούν ακόμα και σήμερα οι φωτογράφοι να την κυνηγούν αλλά, δυστυχώς, όχι εξαιτίας των κινηματογραφικών επιτυχιών της αλλά λόγω του γάμου της με τον Tom Cruise.