Το story της Άννας Μαρίας Βέλλη για την προσωπική ζωή του Νίκου Μπάρτζη (photo)

Το story της Άννας Μαρίας Βέλλη για την προσωπική ζωή του Νίκου Μπάρτζη (photo)

Άννα Μαρία Βέλλη: Πώς στήριξε τον Νίκο Μπάρτζη μετά την αποχώρησή του.

Αν θυμάσαι το Survivor 2021 από το ξεκίνημά του, σίγουρα θυμάσαι και τον ντόρο που είχε προκληθεί για το ποια σχέση έχει η Άννα Μαρία Βέλλη με τον συμπαίκτη της Νίκο Μπάρτζη.

Η Βέλλη είχε αφήσει τον αγαπημένο της εκτός παιχνιδιού αλλά οι τρυφερές στιγμές που είχε καταγράψει ο φακός ανάμεσα σε εκείνη και τον Νίκο Μπάρτζη είχαν προκαλέσει σούσουρο.



Η Youtuber είχε φροντίσει να εξηγήσει μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, πως ό,τι φανταστήκαμε πως συμβαίνει με τον Νίκο Μπάρτζη είναι προϊόν του μοντάζ και πως η ίδια είναι μόνο φίλη με τον συμπαίκτη της.

Βέβαια, η Άννα Μαρία ήταν η μόνη που είχε εμφανιστεί στο έπαθλο επικοινωνίας του Μπάρτζη και είχε ταξιδέψει και μέχρι την Κόρινθο για να απολαύσει το γαλακτομπούρεκο από τα χεράκια της μαμάς του Νίκου.

Και τώρα που ο Νίκος αποχώρησε πια από το Survivor, εξαιτίας του τραυματισμού στο πόδι, η Βέλλη ήταν και πάλι εκεί για να τον υποστηρίξει στα social media με ένα story και για να αποκαλύψει την κατάστασή του όσον αφορά την προσωπική του ζωή.

Η Άννα Μαρία που ταξίδεψε και μέχρι την Ρόδο και ήταν δίπλα στον James στην βασιλική υποδοχή του από τους συμπατριώτες του, στήριξε τον Νίκο Μπάρτζη κάπως έτσι.