Σία Κοσιώνη: Με αυτή τη σπάνια φωτογραφία γιόρτασε τα γενέθλιά της (photo)

Σία Κοσιώνη: Με αυτή τη σπάνια φωτογραφία γιόρτασε τα γενέθλιά της (photo)

Δεν έχουμε ξαναδεί παρόμοια φωτογραφία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα αγαπημένα πρόσωπα της δημοσιότητας έχουν δημοσιεύσει στα προσωπικά τους προφίλ στα social media φωτογραφίες του παρελθόντος. Οι διαδικτυακοί τους φίλοι πάντα ενθουσιάζονται με τέτοια posts και αυτή τη φορά η Σία Κοσιώνη εντυπωσίασε και ξάφνιασε με μια σπάνια φωτογραφία της τους followers της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη, είναι ένα πρόσωπο αρκετά αγαπητό στο κοινό και μάλιστα στα social media οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τους 70Κ, καταλαβαίνεις λοιπόν πως κάθε δημοσίευσή της συγκεντρώνει χιλιάδες likes, έτσι έγινε και με τη φωτογραφία από το παρελθόν που είδαμε, αλλά και με τη φωτογραφία από το εμβολιαστικό κέντρο, με την οποία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως μόλις έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca.

https://www.instagram.com/p/CO92LCSFD5d

Με αφορμή τα γενέθλιά της λοιπόν η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στα παιδικά της χρόνια. Η πλέον 41χρονη Σία μας αιφνιδίασε- αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες φωτογραφίες- και αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σπάνια παιδική της φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε:

«Όσο μεγαλώνεις συνειδητοποιείς τι στα αλήθεια έχει σημασία σε αυτή τη ζωή. Σημασία λοιπόν για μένα, σήμερα που γίνομαι 41, έχει, όσο μεγαλώνεις, να έχεις γύρω σου ανθρώπους που να σε κάνουν να γελάς έτσι ακριβώς όπως σε έκαναν τότε να γελάς οι γονείς σου. Τους έχω. Και τους ευγνωμονώ.»

Δες τη φωτογραφία στη gallery.

DPG Network