Άγριες Μέλισσες: Μια σκηνή ήταν αρκετή για να αποθεώσει το Twitter την Ανέτ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Μια σκηνή ήταν αρκετή για να αποθεώσει το Twitter την Ανέτ

Δεν είχε όμως την ίδια γνώμη και για τη Μυρσίνη.

Οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν για ακόμη μια εβδομάδα και σκεφτόμαστε πως αυτά είναι τα τελευταία επεισόδια της σεζόν που παρακολουθούμε. Στις αρχές Ιουνίου η αγαπημένη μας σειρά εποχής ρίχνει αυλαία και κάτι μας λέει πως θα κλάψουμε πολύ στο τέλος. Ξέρουμε ήδη για τους θανάτους, ξέρουμε ποιος σκοτώνει τον Γραμματικό και μένει πια να μάθουμε αν θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Κωνσταντή στον τρίτο κύκλο.

Και μέχρι να το μάθουμε και αυτό θα ασχοληθούμε με το σημερινό επεισόδιο. Μπορεί να μην ήταν αρκετά δυνατό και συγκλονιστικό είχε όμως κάποιες σκηνές highlights που μας εντυπωσίασαν.

Η καρδιά μας αγαλλίασε όταν είδαμε την Ασημίνα να μιλά και πάλι με τον Νικηφόρο, και με τις throwback σκηνές γυρίσαμε πίσω στο 2019 και στα πρώτα επεισόδια της σειράς, που Ασημίνα ζούσε τον έρωτά της με τον Νικηφόρο. Ωστόσο η σκηνή που μας έκανε σχεδόν να σηκωθούμε από τον καναπέ και να χειροκροτήσουμε, ήταν εκείνη ανάμεσα σε Ανέτ-Μυρσίνη.

Κάτια Δανδουλάκη και Κατερίνα Διδασκάλου μας απέδειξαν πως έχουν τεράστιο υποκριτικό ταλέντο για ακόμη μια φορά και δεν μπορούμε να μην τις αποθεώσουμε και να μην τις χειροκροτήσουμε για την ερμηνεία τους.

Η Μυρσίνη μας έδειξε για ξανά πόσο κτητική μητέρα είναι, ενώ η Ανέτ με τα λόγια της μας έδειξε ακριβώς το αντίθετο. Και μπορεί στην κόντρα τους στο επεισόδιο να μισήσαμε την Κατερίνα Διδασκάλου που φέρθηκε τόσο απαίσια στην Ανέτ, όμως η Κάτια Δανδουλάκη «δίκασε» με το γάντι τη Μυρσίνη και το Twitter την αποθέωσε για ακόμη μια φορά.