Survivor: Ποιος κέρδισε την ασυλία – πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Sabine Camhi
Survivor: Ποιος κέρδισε την ασυλία – πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Πολλές ανατροπές και διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια!

Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και του Νίκου Μπάρτζη την προηγούμενη εβδομάδα του Survivor, ατομικό θα είναι από εδώ και πέρα το αγώνισμα της ασυλίας και ο νικητής θα είναι ένας (οι δοκιμασίες επάθλου θα παραμείνουν ομαδικές). Να σημειώσουμε πως θα δούμε συνολικά τέσσερις ασυλίες μέσα σε δύο εβδομάδες και συνολικά μία αποχώρηση ανά δύο εβδομάδες μέχρι να φτάσουμε στην τελική 4άδα! Να θυμίσουμε επίσης πως οι δύο νέες ομάδες που διαμορφώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο είναι:

Οι κόκκινοι για αυτή την εβδομάδα αποτελούνται από τους: Ηλία Μπόγδανο (αρχηγός), Ελένη Χαμπέρη, Σάκη Κατσούλη, Γιώργο Ασημακόπουλο και Νικολέτα Μαυρίδη. Οι μπλε είναι οι: Καρολίνα (αρχηγός), Τριαντάφυλλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κόρομι.

Σήμερα το βράδυ λοιπόν είδαμε το αγώνισμα της ασυλίας ο οποίος περιείχε έναν μεγάλο στίβο, καθώς και έναν δύσκολο στόχο. Ο κάθε παίκτης αγωνίστηκε για τον εαυτό του και είχε τρεις ζωές. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε ζευγάρια αντρών, γυναικών. Από τον αγώνα βγήκε αρχικά ένας νικητής και μια νικήτρια, και στην συνέχεια αυτοί οι δύο μονομάχησαν για να βρεθεί ο τελικός νικητής ή νικήτρια.

O πρώτος που αποχώρησε από την διαδικασία ήταν ο Τριαντάφυλλος. Στο τέλος της δοκιμασίας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρολίνα αναδείχθηκαν οι δύο νικητές, αλλά μετά την μονομαχία ο Γιώργος ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη ασυλία και το έπαθλο, και επέλεξε να το απολαύσει με τον Ηλία και την Καρολίνα.


https://www.instagram.com/p/CO_T4mIAxuB

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!