Cameron Diaz: Αφήνει τα κινηματογραφικά πλατό και μας συστήνει το κρασί της (video)

Cameron Diaz: Αφήνει τα κινηματογραφικά πλατό και μας συστήνει το κρασί της (video)

Η διάσημη ηθοποιός στρέφεται στο κρασί και δημιουργεί τη δική της ετικέτα.

Η Cameron Diaz αποτελεί μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Χόλιγουντ για δεκαετίες. Το πλατύ χαμόγελό της, το sexy κορμί και το νάζι της την έκαναν να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον πολλών σκηνοθετών και παραγωγών οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη της χάρισαν ρόλους που όλοι μας θυμόμαστε.

Τώρα η 48χρονη ηθοποιός φαίνεται πως εγκαταλείπει την μεγάλη της αγάπη, τον κινηματογράφο, για μια άλλη -νέα- αγάπη που δεν είναι άλλη από το ...κρασί! Η ξανθιά star εχει δημιουργήσει το εμπορικό σήμα «Avaline» μαζί με τη φίλη και συνεργάτιδά της, Katherine Power.

Οι δυό τους έχουν δημιουργήσει πολλές ετικέτες κρασιών, μέσα στα οποία συγκαταλλέγονται κόκκινα, λευκά, ροζέ και αφρώδη. Χθες η ηθοποιός δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένη που παρουσιάζει ένα Sparkling Rosé κρασί καθώς μοιράστηκε μερικές νέες φωτογραφίες της, αποκλειστικά στην DailyMail.com.

«Το μισό μπουκάλι Sparkling Rosé είναι ιδανικό για να το απολαύσεις μαζί με έναν φίλο σου όταν αναζητάς μια γουλιά αφρώδους οίνου, αλλά δεν χρειάζεται να παραγγείλεις όλο το μπουκάλι», δήλωσε η Diaz.


https://www.instagram.com/p/CMKhXIQgce-

Η Star της «Μάσκας» έχει να πρωταγωνιστήσει σε ταινία από την Annie του 2014. Είναι παντρεμένη με τον rocker Benji Madden και έχουν μαζί μια κόρη, την Raddix Madden. Παρόλο που υπάρχει μια τάση στις stars να δημιουργούν τις δικές τους επιχειρήσεις, η Diaz επέλεξε να ασχοληθεί με το κρασί, τη στιγμή που οι περισσότερες celebs στρέφονται στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.


https://www.instagram.com/p/CC9EAqxAREV

Το κρασί που έχει δημιουργήσει, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αγάπες της και αυτό το βλέπουμε εδώ και καιρό από τις αναρτήσεις που κάνει στα προσωπικά της social media. Δεν είναι μόνο η προώθηση που κάνει με διάφορα videos είναι και τα coctails που φτιάχνει με αυτό.


https://www.instagram.com/p/CGJEaBNhp5Y

Μια δοκιμή, θα μας πείσει λοιπόν...