Eurovision 2021: Αυτά είναι τα πιο αστεία tweets του πρώτου ημιτελικού

Eurovision 2021: Αυτά είναι τα πιο αστεία tweets του πρώτου ημιτελικού

Το Twitter χθες χάρισε απλόχερα πολύ γέλιο.

Όλα τα βλέμματα χθες το βράδυ ήταν στραμμένα στη Eurovision. Ο ετήσιος διαγωνισμός τραγουδιού βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς αυτή την εβδομάδα γίνονται οι δύο ημιτελικοί (Τρίτη και Πέμπτη, ως ήθισται) και το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο τελικός.

Η χθεσινή βραδιά τα είχε όλα: show, συγκινήσεις, διαφορετικές φωνές και κουλτούρες και φυσικά πολλά tweets που προκαλούσαν γέλιο. Ο πρώτος ημιτελικός που διεξήχθη στο Ρότερνταμ της Ολλανδρίας, είχε τα φαβορί και τα outsiders. Ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision είχε το ελπιδοφόρο θέμα «Open Up». Μετά την πανδημία (που στέρησε πέρσι την διεξαγωγή του διαγωνισμού από τους fans του θεσμού), η διάθεση για επικοινωνία, επαφή και δημιουργία είναι διάχυτη σε όλο τον κόσμο.

Οι χώρες που κατάφεραν να πάρουν εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision 2021 είναι οι: Νορβηγία, Ισραήλ, Ρωσσία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Λιθουανία, Κύρπο, Σουηδία, Βέλγιο, και η Ουκρανία.


Χθες εμφανίστηκε και η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo», που ενθουσίασε τους Ευρωπαίους (παρόλο το τρακ που είχε επι σκηνής η όμορφη τραγουδίστρια) και μπήκε πανηγυρικά μέσα στις 10 χώρες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου. Τα στοιχήματα δείχνουν πως το τραγούδι της Κύπρου μπορεί να διεκδικήσει με ευκολία την πρώτη θέση στην Eurovision 2021. Να θυμίσουμε πως η Ελλάδα με την Στεφανία Λυμπερακάκη, που θα ερμηνεύσει το «Last Dance», θα διαγωνιστεί στον 2ο Ημιτελικό, την Πέμπτη 20 Μαΐου.



Όπως ήταν αναμενόμενο χθες το βράδυ το Twitter πήρε φωτιά. Πολλοί σχολίασαν και κατέκριναν το Ισραήλ για την εμφάνισή του, καθώς οι συγκρούσεις στη Λωρίδα της Γάζας έρχονται σε αντίθεση με την εντυπωσιακή εμφάνιση της Eden Alene.

Τα περισσότερα tweets όμως σχολίασαν την Ουκρανία, την οποία παρομοίασαν με την Τρίνιτυ από το Matrix αλλά και την εμφάνιση της Νορβηγίας, με τον Tix που ήταν ντυμένος rock άγγελός.



Δες στην gallery τα tweets που ξεχώρισαν...