Οι μηνύσεις πέφτουν σαν βροχή για την Gwyneth Paltrow-Τι έχει συμβεί

Οι μηνύσεις πέφτουν σαν βροχή για την Gwyneth Paltrow-Τι έχει συμβεί

Ο λόγος που κατηγορείται ξανά η διάσημη ηθοποιός και wellbeing expert.

Δεν είναι ένας ούτε δύο αλλά πολλοί εκείνοι που στέλνουν τη μια μήνυση μετά την άλλη στη διάσημη ηθοποιό Gwyneth Paltrow. Ο λόγος; Το προϊόν της Goop που φαίνεται πως «εξαγριώνει» τους καταναλωτές για την ασφάλειά του, από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

Τελευταίο περιστατικό είναι ένας άντρας από το Τέξας που μήνυσε την μάρκα ευεξίας της Gwyneth Paltrow, καθώς το αρωματικό κερί που αγόρασε, εξερράγη. Ο Colby Watson υπέβαλε μήνυση στην Καλιφόρνια τη Δευτέρα, ισχυριζόμενος ότι αγόρασε το διάσημο κερί «This Smells Like My Vagina» για 75 $ από τον ιστότοπο της Goop τον Ιανουάριο, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έλαβε η NBC News. Στην καταγγελία, ο Watson αναφέρει ότι όταν άναψε το κερί για πρώτη φορά «εξερράγη» και «κατακλύστηκε από μεγάλες φλόγες» αφού καιγόταν ήδη για περίπου τρεις ώρες.

keri paltrow

Το ευτυχές είναι πως δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Ο Watson παρείχε επίσης φωτογραφίες του κεριού κατά τη διάρκεια της έκρηξης, όπως γράφει το TMZ. Στη φωτογραφία, το κερί φαίνεται να έχει καεί αλλά σε μεγάλο βαθμό να είναι ακόμη άθικτο.

Το αρωματικό κερί έχει δύο προειδοποιητικές ετικέτες στην συσκευασία του που εξηγούν τα μέτρα ασφαλείας που περιλαμβάνουν τακτική κοπή του φυτιλιού και χρονικό όριο δύο ωρών για το κάψιμό του. Στην καταγγελία του, ο Watson αναγνώρισε ότι είχε αφήσει το κερί να καίει για περισσότερο από ό, τι συνιστούσαν οι οδηγίες. Σε μια δήλωσή του στο PEOPLE, εκπρόσωπος της Goop είπε: «Είμαστε βέβαιοι ότι αυτός ο ισχυρισμός είναι επιπόλαιος και μια προσπάθεια να εξασφαλιστεί ένα μεγάλο ποσό από ένα προϊόν με μεγάλη ζήτηση». Και συνέχισε: «Υποστηρίζουμε τις μάρκες που διαθέτουμε και την ασφάλεια των προϊόντων που πουλάμε», συνεχίζει η δήλωση. «Εδώ, η Heretic - η μάρκα που προμηθεύει το κερί - έχει τεκμηριώσει την απόδοση και την ασφάλεια του προϊόντος μέσω δοκιμών βιομηχανικού προτύπου».

Το κερί «This Smells Like My Vagina» είναι μέρος μιας σειράς προϊόντων που παρέχονται από την Heretic, μια εταιρεία φυσικών αρωμάτων. Το κερί έχει εξαντληθεί και στους δύο ιστότοπους των εταιρειών. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης κεριά με τίτλο «This Smells Like My Orgasm» και «This Smells Like My Prenup».



Δεν είναι η πρώτη φορά που η Gwyneth Paltrow κατηγορείται για την ασφάλεια των κεριών της. Πριν από μερικούς μήνες η είδηση ότι μία γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο ομολόγησε ότι το ακριβό κερί είχε πραγματικά εκραγεί στο σπίτι της, ενώ το έκαιγε, έφερε την Paltrow και το επίμαχο κερί της ξανά στο προσκήνιο. «Το κερί εξερράγη και πέταγε τεράστιες φλόγες, με κομμάτια να πετούν κυριολεκτικά παντού στο σπίτι», αποκάλυψε η Jody Thompson στην βρετανική εφημερίδα The Sun. «Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο. Ήταν ένα φλεγόμενο πράγμα, πολύ ζεστό για να το αγγίξει κανείς. Υπήρχε πολύ καπνός σε όλο το δωμάτιο», συνέχισε.