Άγριες Μέλισσες: Επιβεβαιώθηκαν τα spoilers! Το Twitter θρηνεί τον Αλέξη Γραμματικό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Επιβεβαιώθηκαν τα spoilers! Το Twitter θρηνεί τον Αλέξη Γραμματικό

Ακόμη δεν μπορούμε να συνέλθουμε... 

Όσα επεισόδια και αν περάσουν, όποια τροπή και αν πάρουν τα πράγματα στις Άγριες Μέλισσες, δεν θα ξεχάσουμε πόσο άδικα πέθανε ο καλύτερος χαρακτήρας που πέρασε από αυτή τη δεύτερη σεζόν της σειράς! Παρότι γνωρίζαμε ότι σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό, τον εν διαστάσει σύζυγο της Πηνελόπης, να δολοφονείται, η σκηνή της πράξης ήταν τόσο έντονη που στοίχειωσε τη νύχτα μας...

Λες να βγουν αληθινά και τα άλλα spoilers για ένα επικό φινάλε σεζόν με κορύφωση καταστάσεων και νέο θανατικό στο Διαφάνι; Θα τα δεις όλα (τα spoilers) αν πατήσεις αυτό το link!

Ενώ παρακολουθούσαμε αυτή την υπέροχη, ατμοσφαιρική στιγμή στο καφενείο, με τους ήρωες του χωριού -τον μπακάλη, τον δάσκαλο, τον κουρέα, τη μαμή, την ράφτρα και τον διοικητή του τμήματος- να χορεύουν και την Λενιώ μεθυσμένη να κλαίει με λυγμούς για την άνευ όρων παράδοση στον Δούκα (του μεταβίβασαν όλα τους τα χωράφια για να μην σύρει τον συνεταιρισμό στα δικαστήρια), διαδραματίστηκε η σκηνή της στυγερής δολοφονίας με θύμα τον άνθρωπο που έψαχνε την αλήθεια.



Ο Αλέξης ήξερε πως κινδύνευε αλλά ήθελε να κάνει τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Έπεσε, όμως, νεκρός με εντολέα της δολοφονίας του τον Δούκα Σεβαστό... Το Twitter δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον θάνατό του. Τα σχόλια ήταν αν μη τι άλλο γεμάτα οργή, θλίψη και στεναχώρια. Και δεν ξέρουμε για εσένα, όμως, εμείς πραγματικά βουρκώσαμε.



Ο Σπύρος Σταμούλης έδωσε για ακόμη μια φορά εκπληκτική ερμηνεία, και τουλάχιστον ξέρουμε πως ο ήρωάς του, ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός, έφυγε αφήνοντας πίσω του μια παρακαταθήκη για κάποια δικαίωση. Ελπίζουμε στη συνέχεια να υπάρξει λύτρωση και δικαίωση για τον θάνατό του.

Δες στη gallery τα tweets που ξεχωρίσαμε: