Survivor: Η αποχώρηση της Νικολέτας, ο εφτάψυχος Τριαντάφυλλος και η ερωτική εξομολόγηση του Σάκη!

Survivor: Η αποχώρηση της Νικολέτας, ο εφτάψυχος Τριαντάφυλλος και η ερωτική εξομολόγηση του Σάκη!

Όλα τα είχε αυτή η βραδιά αποχώρησης! Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν για την αποχώρηση της Νικολέτας αλλά... αυτό που δεν μας είχαν πει ήταν πως θα ακούγαμε τα "σ' αγαπώ" του Σάκη για την Μαριαλένα! 

Πρώτη φορά φέτος είδαμε αποχώρηση από το Survivor χωρίς... σασπένς! Τα διαφημιστικά μηνύματα δεν βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα λίγο πριν ακουστεί το όνομα του παίκτη που αποχωρεί αλλά βέβαια... δεν είχε δα χτυπήσει κόκκινο η αγωνία μας, μιας και όλα τα spoiler έλεγαν από νωρίς σήμερα πως θα αποχωρούσε η Νικολέτα. Και αυτό ακριβώς συνέβη!

Είδες την συγκλονιστική εξομολόγηση της Νικολέτας για τα παιδικά της χρόνια; Θα τα μάθεις όλα σε αυτό το link

Οι κόκκινοι "amigos" έχασαν μια παίκτρια ενώ η τριπλέτα Τριαντάφυλλος, Σάκης, Μαριαλένα αποδείχτηκε πολύ δυνατή για να σπάσει τόσο νωρίς. Δικαιώθηκε δηλαδή ο Σάκης για την επιλογή του να βγάλει απέναντί τους όχι τον Ηλία Μπόγδανο όπως είχε αρχικά αποφασίσει, αλλά τη Νικολέτα (που ήταν σαφώς λιγότερο δημοφιλής από όλους).



Η κίνηση αυτή, είδαμε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου αποχώρησης πως έχει εκνευρίσει τους υπόλοιπους παίκτες των κόκκινων. Ο Ηλίας άφησε μάλιστα να εννοηθεί πως βλέπουν παιχνίδι στρατηγικής, ή ακόμα και δόλο, πίσω από αυτή την αλλαγή της τελευταίας στιγμής. «Δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη», είπε ο Μπόγδανος για τον Σάκη και... όλοι καταλάβαμε ποιος θα είναι σίγουρα υποψήφιος αν δεν κερδίζει ασυλίες από εδώ και στο εξής.

Το αποτέλεσμα της σημερινής θετικής ψήφου των τηλεθεατών πάντως έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ: Ο Τριαντάφυλλος έχει βγει 10 φορές υποοψήφιος προς αποχώριση και ο κόσμος τον κράτησε στο παιχνίδι και τις 10 φορές (καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει στην καλύβα τις επόμενες μέρες)!

Με την ευκαιρία να πούμε πως το spoiler της ημέρας λέει ότι... θα αργήσουμε να δούμε άλλη αποχώρηση από το Survivor. Η παραγωγή θα ορίσει μεγάλα έπαθλα φαγητού (ενδεχομένως και ψυχαγωγίας) αλλά αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα δεν θα έχουμε (πώς θα βγει άλλωστε το πρόγραμμα μετά τις αποχωρήσεις James και Νίκου;).

Να σημειώσουμε επίσης ότι όπως... παραδοσιακά συμβαίνει φέτος στο Survivor ο παίκτης που αποχωρεί... ήταν ο ήρωας της ημέρας! Ο αγώνας επάθλου επικοινωνίας, λοιπόν, έληξε 10-7 με μεγαλειώδη νίκη της Νικολέτας επί της Καρολίνας (που ήταν απαρηγόρητη για αυτή την εξέλιξη).



Η εξομολόγηση του Σάκη για την Μαριαλένα

Στα high lights της βραδιάς, η εξομολόγηση του Σάκη προς την Μαριαλένα και η μάλλον αμήχανη αντίδρασή της:

"Δεν έχω κρυφτεί από την πρώτη ημέρα που ήρθα στο παιχνίδι. Ήρθα εδώ με σκοπό, επειδή δεν είχαμε μιλήσει ποτέ μετά τον χωρισμό μας να μην της δημιουργήσω πρόβλημα ούτε στο παιχνίδι, ούτε στην εξωτερική της ζωή.

Με κοίτούσε τις πρώτες μέρες με μισό μάτι, σαν να ήμουν ο χειρότερος εχθρός που έβλεπε μπροστά της, όπου πήγαινα έφευγα 100 μέτρα μακριά, την κυνήγαγα σε όλο το νησί για να της πω μια κουβέντα.

Κατάφερα να την προσεγγίσω και να την πείσω ότι μπορούμε να συμβιώσουμε ακόμα και χωρισμένοι. Τελικά ο τραυματισμός μου μας έφερε ακόμα πιο κοντά. Αν αποχωρήσει... δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.

Είμαι σίγουρος ότι και μετά το παιχνίδι δεν θα την αφήσω να χαθεί από τη ζωή μου. Έχω ξεκαθαρίσει ότι ζευγάρι δεν είμαστε. Έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά αλλά οι συνθήκες του παιχνιδιού δεν θα μου επέτρεπαν να κάνω κίνηση... Οπότε θα αφήσω ο χρόνος να δείξει και -εκτός του παιχνιδιού- να δούμε τι θα γίνει μεταξύ μας. Αλλά ό τι την αγαπάω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου... την αγαπάω, Γιώργο, πάρα πολύ"!



Ο Τριαντάφυλλος άλλαξε ομάδα και οι κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας!

Τρεις μήνες τώρα ο Τριαντάφυλλος ανυπομονεί να μιλήσει με την γυναίκα του και το παιδί του. Οι κόκκινοι, όμως, χάνουν συνέχεια. Σήμερα ο «Ντάφυ» κατέβηκε στον στίβο μάχης με τους μπλε που παραδοσιακά κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας. Και οι μπλε έχασαν τον αγώνα! Δεν είχε κουράγιο ούτε να τσακωθεί με τον Ασημακόπουλο που τον εκνεύρισε… Έσπασε η φωνή του από την ένταση.

Μάντεψε ποιος από τους κόκκινους έκλαψε περισσότερο στο έπαθλο επικοινωνίας...



Για να δούμε, λοιπόν, ποια ομάδα θα διασπαστεί πιο γρήγορα... Οι amigos ή η "οικογένεια";