Eurovision 2021: Θετικός στον κορονοϊό ο τραγουδιστής- Το φαβορί που δε θα εμφανιστεί σήμερα (video)

Eurovision 2021: Θετικός στον κορονοϊό ο τραγουδιστής- Το φαβορί που δε θα εμφανιστεί σήμερα (video)

Αυτή είναι η χώρα που δεν θα εμφανιστεί απόψε στον δεύτερο ημιτελικό.

Eίδηση σοκ για τους φανατικούς θαυμαστές της Eurovision καθώς μια χώρα που ήταν προγραμματισμένο να παρουσιάσει το τραγούδι της και να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τον τελικό, δεν θα εμφανιστεί απόψε.

Οι ψίθυροι φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν καθώς το μοριακό τεστ ενός μέλος του group βγήκε θετικό και έτσι δεν μπορεί να εμφανιστεί στη σημερινή βραδιά των προκριματικών.

Ο λόγος για την αποστολή της Ισλανδίας, η οποία επρόκειτο να εμφανιστεί σήμερα και μάλιστα ήταν μέσα στα φαβορί όχι μόνο για τη σημερινή πρόκριση αλλά και για τον τελικό του Σαββάτου. 'Οπως μάθαμε από την εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, αυτή η εξέλιξη ανατρέπει τα δεδομένα καθώς το τραγούδι της Ισλανδίας αποτελούσε ένα από τα φαβορί για τον τελικό.

«Σήμερα το πρωί επιβεβαιώθηκε ότι ένα από τα μέλη των Gagnamagnið, εκπροσώπων της Ισλανδίας είχε θετικό τεστ για COVID-19. Το Σαββατοκύριακο είχαμε ενημερωθεί ότι ένα άλλο μέλος της αποστολής της Ισλανδίας, εκτός του συγκροτήματος, είχε θετικό αποτελέσματα. Ως εκ τούτου, αυτή την ώρα έχουμε δύο μέλη της ισλανδικής αποστολής σε καραντίνα με ενεργή λοίμωξη», ήταν η επίσημη ανακοίνωση.

Αυτό που θα συμβεί σήμερα είναι πως θα δούμε μόνο video από τις πρόβες, κάτι που δεν είναι υπέρ της αποστολής, καθώς πρόκειται για μια πιο ερασιτεχνική εμφάνιση και όχι για το 100% των δυνατοτήτων της.



Έτσι λοιπόν το group παραμένει στην Ολλανδία σε καραντίνα. Να θυμίσουμε πως σήμερα εμφανίζεται στη σκηνή η Ελλάδα με τη Stefania και το «Last Dance», μια συμμετοχή που φαίνεται πως τα στοιχήματα και τα στατιστικά την κατατάσσουν μέσα στις συμμετοχές που έχουν σίγουρη την πρόκρισή τους στον τελικό.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου για τη συμμετοχή της Ισλανδίας...